Lästips:NYTT! Korsord Relationsproblem Vänner för livet Vår familj Föräldraskap Att leva med missbruk

Här är stjärntecknen som är troligast att skilja sig

25 okt, 2024
author Leone Milton
Leone Milton
astrologi och kärlekspar
Foto: TT/Shutterstock
Kämpar du på i en relation som går på tomgång? Eller är du singel och vill veta vilka du ska undvika att dejta? Allas astrolog Li Larsson listar vilka stjärntecken som inte passar ihop.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se också: Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Se också: Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Finns det något särskilt stjärntecken som du ska undvika att vara ihop med? Ja, menar astrologen Li Larsson.

Så vilka stjärntecken är troligast att inte ha en bra kärleksrelation?

Först ut har vi Kräftan och Skorpionen.

– Den känslomässigt mycket sårbara Kräftan och den betydligt tuffare Skorpionen passar inte ihop. Skorpionen vill ha spänning och tröttnar snabbt på en klängranka och blir distanserad, vilket krossar Kräftans hjärta, säger Li Larsson.

Näst på tur är Oxen och Fiskarna.

– De attraheras ofta av varandra, men Fiskarna upptäcker snart att den jordnära och traditionella Oxen inte uppskattar deras fantasifulla infall, känslosamhet och andliga intressen.

Nyhet!

Korsord, sudoku och spel

Klicka här för att spela

Och så har vi Väduren och Skytten, som båda inte passar bra ihop med Jungfrun.

– Väduren och Skytten lever i nuet och har båda obefintligt tålamod med Jungfruns pedantiska behov av ordning och reda, punktlighet och kontroll, romantiken rinner snart ut i sanden, säger Li Larsson.

Skytten har också svårt för Kräftan.

Hjärtekrossaren Skytten drar ofta vidare

– Skytten är en ständigt rörlig och frihetsälskande upptäckare och Kräftan är hemkär och trygghetssökande. Dessa två har svårt för att uppfylla varandras behov.

Annons

Däremot så passar Skytten med Väduren.
– Skytten och Väduren är ett passionerat och äventyrslystet kärlekspar, så länge de har roligt är allt bra, men hjärtekrossaren Skytten drar ofta vidare när den trogne Väduren vill slå sig till ro.

De blir stressade av varandra

Två som har en mer komplex relation till varandra är Lejonet och Skorpionen.
– Lejonet är född ledare, stolt och äregirigt och tål inte att bli trampad på tårna eller bossad med. Skorpionen är en dominant erövrare och en het affär mellan dessa två förvandlas snabbt till maktkamp.

Två som skapar kaos ihop är Vågen och Fiskarna.

– Vågens obeslutsamhet förvärras tillsammans med Fiskarna som gärna simmar åt två håll samtidigt. Här blir inte mycket gjort och kaoset växer.

Och sist men inte minst har vi den dåliga matchningen mellan Stenboken och Vattumannen.

– Stenbocken är praktikern och den självdisciplinerade arbetsmyran, medan Vattumannen är tänkaren och teoretikern som har svårt för att hålla i ordning och komma i tid. Båda blir stressade i varandras närvaro.

Men råkar du nu vara ihop med någon som visar sig ha helt fel stjärntecken, frukta ej. Li Larsson lugnar oss med att betona att så mycket mer kan sägas i de individuella horoskopen.

Och även när par har haft de bästa stjärntecknen för varandra, har hon ändå sett hur det kan ha tagit slut för att livet dragit dem isär.

Annons