Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips: Läsarberättelser Gratis stickmönster Smarta städknep Huskurer Halloweenpyssel Kända brottsfall Livet med katt

7 produkter som ger dig snyggare naglar

07 jun, 2018
author Sanna Fogelberg
Sanna Fogelberg
Är dina naglar gulnade, flikiga eller sköra? Nagelbanden fnasiga och torra? Då kan dessa sju nagelvårdsprodukter ge lindring och hjälp.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Ibland mår naglarna inte riktigt bra och de kan behöva en skjuts för att bli fina, jämna och starka igen. Här är 7 produkter som hjälper dig!

Tips på produkter för starkare och finare naglar!

1. Tar bort missfärgningar

Medel från Isadora som optiskt tar bort gula missfärgningar på naglarna. Blått pigment neutraliserar och ger vitare, fräschare naglar snabbt och enkelt. Vit halvtäckande färg med högglansig effekt. ANNONS Läs mer och köp här.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

2. Nagelstärkare

Trind nagelstärkare för svaga och tunna naglar. Ett komplett set med en nagelstärkare för svaga och tunna naglar samt en crème som fuktar nagelbanden och gör dem lenare, mjukare och smidigare. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

3. Nagelapparat

Elektrisk nagelvård är ett enkelt och smart sätt att hålla dina finger- och tånaglar vackra och blanka.

Apparaten är enkel att använda i tre steg. ANNONS Läs mer och köp här.

4. Utjämnande lack

Essies ”Fill the gap”. Ett utjämnande nagellack. Behandlingen innehåller Nutra-keratin och bambuextrakt som gör att nageln känns starkare, slätare och mer återfuktad. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

5. Kit för naglar och händer

Kit från Depend med 7 olika produkter för att få vackra naglar och händer. Intensivt återuppbyggande för torra, flisiga, mjuka naglar. ANNONS Läs mer och köp här.

6. Nagelhärdare från Mavala

För dig som har mjuka naglar som bryts och skivar sig. En applicering per vecka ger effektivt starka naglar. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

7. Nagelserum mot svamp

Trind fungal nail serum. Med en formula som kan underlätta och reducera problem med nagelsvamp. Serumet sjunker in i nageln och förebygger spridning av svampinfektionen. Innehåller en hög koncentration av keratin som återställer och stärker strukturen av den förnyade och friska nagelplattan. ANNONS Läs mer och köp här.

Läs också: Naglarna avslöjar hur du mår – se hur här!

Utseende på naglar

Text: Johanna Svan

 

Annons