Lästips: Relationsproblem Vänner för livet Vår familj Föräldraskap Att leva med missbruk

Martina: Jag ångrade bilderna på mig själv

05 dec, 2023
author Anonym läsarberättelse
Anonym läsarberättelse
Mörkhårig kvinna tar en selfie.
Det var inte några nakenbilder, men de var sexiga.
Jag hade aldrig kunnat tro att de skulle kunna orsaka problem.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se också: 4 programledare som blivit kära i varandraBrand logo
Se också: 4 programledare som blivit kära i varandra

Året jag fyllde 45 var turbulent. Mina barn flyttade hemifrån och jag lämnade min man efter att i åratal ha stått ut med hans svartsjuka.

Jag flyttade in till stan och fick jobb på ett lager. Min nya frihet gjorde mig nästan euforisk. Jag kunde snacka och skratta även med männen på jobbet, utan att behöva försvara det för någon.

Han ville att jag skulle skicka en sexig selfie

En av mina nya kollegor, Jesper, gav mig mycket uppmärksamhet. Jag blev förälskad och fattade först senare att han redan var gift. Han sa själv att hans äktenskap var tomt. Ändå var han mån om att vara diskret på vår arbetsplats.

I några månader sågs vi i min lägenhet, och när vi fick möjlighet skickade vi vågade sms till varandra. Jag kände mig ung igen när han skrev om hur han åtrådde mig.

Han tjatade om att jag skulle skicka en sexig selfie och det gjorde jag. Inga nakenbilder, men jag visade mina bara axlar och gjorde en plutmun, så det såg ut som jag var på väg att kyssa honom. Bilderna gav en illusion om att jag låg naken i sängen.

Fick dåligt samvete – gjorde slut med honom

En fredagskväll såg jag Jesper och hans fru på Ica. De verkade alls inte ha ett dåligt förhållande, utan pratade och skrattade som vilket par som helst. Jag fick dåligt samvete.

Jag skickade inga sms den helgen och gjorde slut med honom på måndagen. Han tog det bra. Han påminde mig ibland om det fina vi haft tillsammans, när vi var ensamma.

Annons
Lätta ditt hjärta är en podcast från Aller media, där du får ta del av vanliga människors berättelser. Problemen som lyfts diskuteras med en psykolog.

I podcasten Lätta ditt hjärta får du ta del av vanliga människors berättelser om svåra och utmanande perioder i livet. Podden bygger på läsarberättelserna som i många år publicerats i Aller medias veckotidningar och på allas.se. Programledare är journalisten Elin Samuelsson som vid sin sida har psykologen och författaren Helena Kubicek Boye. Klicka här för att börja lyssna – eller tryck på play i spelaren nedan!

Lite senare insåg jag att Jesper inte kom överens med vår chef, Axel. Till slut blev det en öppen konflikt. När det skulle skäras ner på personal var Jesper en av fyra som fick gå. Jag var lättad, eftersom jag börjat ångra vår relation.

Ett halvår senare hade jag kommit Axel lite närmare. Han var frånskild och hade två tonåringar och vi insåg att vi hade mycket gemensamt. Jag kände att det kunde bli något mellan oss. Han berättade mycket ofördelaktiga saker om Jesper som jag inte kände till. Jag sa inget om vårt förhållande, utan trodde att det skulle förbli min hemlighet.

Min nya flirt fick se mina selfies och gjorde slut med mig

Jesper fick höra om mig och Axel och blev rasande. Han trodde att vi hade varit tillsammans ända sedan jag gjorde slut med honom och att det var därför han hade blivit uppsagd. Därför skickade han mina selfies till Axel.

Jag kunde inte fatta att han hade sparat dem! Jesper hade skickat bilder på sig själv till mig också, men dem hade jag slängt.

Tyvärr tog Axel inte lätt på det faktum att jag varit tillsammans med Jesper tidigare. Han var också upprörd över att jag hållit det hemligt. Jag var generad och ledsen, men vad hjälpte det? Förhållandet tog slut.

Jag har lärt mig en läxa. Det gäller att inte tro att privata bilder du skickar till någon bara kommer att ses av den personen.

Berätta din historia!

Läsarberättelser är era berättelser direkt ur livet. Ett liv innehåller så mycket – glädje, sorg, dramatik och spänning. Alla bär vi på en historia.

Vill du berätta din? Mejla oss på [email protected]

Annons