Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips: Läsarberättelser Gratis stickmönster Smarta städknep Huskurer Halloweenpyssel Kända brottsfall Livet med katt

10 kokböcker att fynda på bokrean

26 feb, 2018
author Allers redaktion
Allers redaktion
Spännande kokböcker på bokrean.
Bokrean börjar tisdagen den 26 februari och som vanligt finns det gott om bra titlar att frossa i. Vi har plockat fram några spännande kokböcker som du kan fynda – kanske hittar du en ny favorit bland alla härliga recept.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

1. Härliga helg: Smarta menyer morgon, middag, kväll

ANNONS Anna Jonassen – 109 kronor, Lava förlag

Här bjuder ANNONS Anna Jonassen och ELLE mat & vin på smarta bufféer som passar morgon, middag, kväll. Förrätter, huvudrätter, efterrätter. Smårätter som kan kombineras eller ätas var för sig.
ANNONS Läs mer och köp boken här!

2. Varje dag är en fest: Vinnare av Sveriges Mästerkock 2016

ANNONS Catarina König – 69 kronor, Bonnier Fakta

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

När en matfashionista lagar mat blir det ANNONS klassisk vardagslyx med rena smaker och snygga uppläggningar. Här finns Catarinas recept för en lyckad middagsbjudning, med alltifrån fräscha drinkar, aptitretande mingelmat, goda förrätter, maffiga huvudrätter och söta desserter.
ANNONS Läs mer och köp boken här!

Annons

3. Daniels matresa: 9 menyer från världens kök

ANNONS Daniel Lakatosz – 129 kronor, Lava förlag

I den här vackra kokboken, ANNONS Daniels matresa 9 menyer från världens kök, delar Daniel Lakatosz med sig av sina egna menyer från Japan, Spanien, Mexico, Thailand, Italien, Sverige, Ungern, Polen, Frankrike.
ANNONS Läs mer och köp boken här!

4. Food Pharmacy

ANNONS Mia Clase & Lina Nertby Aurell – 89 kronor, Bonnier Fakta

Att leva ett så friskt liv som möjligt är till stor del kopplat till vad du äter. Bloggen Food Pharmacy, som drivs av ANNONS Mia Clase och Lina Nertby Aurell, handlar om just detta. Bloggen blev en bok som handlar om hur du äter den mest hälsosamma och antiinflammatoriska maten.
ANNONS Läs mer och köp boken här!

Annons

5. Mera vego: Mat för hela familjen

ANNONS Sara Ask & Lisa Bjärbo – 89 kronor, Ordalaget

Vad sjutton lagar man när man ska laga vegetarisk mat? Kommer alla att bli mätta? Kommer barnen ens vilja smaka? I Mera vego finns ANNONS 60 familjeanpassade vegetariska recept, indelade i kapitel som baserar sig på tillagningstid.
ANNONS Läs mer och köp boken här!

6. Sweet spots of New York: Bakverk och sötsaker från New York

ANNONS Roy Fares – 89 kronor, Bonnier Fakta

Jakten på the sweet spots of New York! ANNONS Mästerkonditorn Roy Fares är tillbaka i USA. Och denna gång är det östkusten, eller rättare sagt New York, som finkammas i jakten på de allra bästa bakverken och sötsakerna.
ANNONS Läs mer och köp boken här!

Annons

7. Clean cooking: Laga mat utan gluten och mjölk

ANNONS Elisabeth Johansson – 85 kronor, Bonnier Fakta

Att laga mat utan gluten och mjölkprodukter är lätt, och dessutom är det ANNONS fantastiskt fräscht och gott. Vad sägs till exempel om svartvinbärssmoothie med havremjölk, rödbetsburgare med avokado och groddar, en zucchinipasta med krabba i curry eller en glutenfri citronmarängpaj?
ANNONS Läs mer och köp boken här!

8. Condiments: Gör egen vinäger, harissa och hot sauce

ANNONS Caroline Dafgård Widnersson – 99 kronor, NoK Allmänlitteratur

Den här boken handlar om ANNONS hur du gör dina egna smaksättningar. Från sweet chili-sås och tacokrydda till pepprig amerikansk hot sauce och het tunisisk harissa. Du gör dem själv hemma genom att koka, blanda, mixa, jäsa och lagra.
ANNONS Läs mer och köp boken här!

Annons

9. Smilla lagar glutenfritt: Favoritrecept och smarta tips

ANNONS Smilla Luuk – 69 kronor, Rabén & Sjögren

Smilla är tillbaka med uppföljaren till ANNONS Smilla bakar glutenfritt! Den här gången är det matlagning som står på schemat – för tänk vad många maträtter som på ett eller annat sätt innehåller gluten.
ANNONS Läs mer och köp boken här!

10. Desserter: Din steg för steg-guide till lyckade efterrätter

ANNONS Tea Malmegård – 119 kronor, Bonnier Fakta

Desserter! är boken som gör att du kommer att få ANNONS restaurangklass på dina efterrätter. Gräddglass, äppelsorbet, bärpannacotta, chokladfondant, crème brûlée, sufflé och mycket mer.
ANNONS Läs mer och köp boken här!

Av: Rebecca Wictor

Artikeln publicerades först på ELLE mat & vin

Annons