Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips: Läsarberättelser Gratis stickmönster Smarta städknep Huskurer Halloweenpyssel Kända brottsfall Livet med katt

Trendigt just nu: Blommiga kläder och inredning

15 mar, 2018
author Hemmets redaktion
Hemmets redaktion
Blommor i alla former är en av sommarens stora trender 2018. Allt från blommiga tapeter till blommiga byxor och klänningar syns hos de stora modehusen. Här är 10 blommiga favoriter som garanterat skapar sommarkänsla!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tips på blommig kläder och inredning

Läs mer: Vårmode i större storlekar – 16 trendköp

1. Oda Maxi Dress från ANNONS Only

Den skira, fodrade klänningen från ANNONS Only har ett vackert fall och en modern längd. Passar både som vardagsklänning och  festblåsa. ANNONS Läs mer och köp här.

2. Pieni Uniklo kuddfodral från ANNONS Marimekko

Det klassiska blommönstret Pieni Unikko går aldrig ur tiden. Nu lanserar ANNONS Marimekko en ny färgställning på bland annat kuddfodral. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

3. Bass Kimono från ANNONS Weekday

ANNONS

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Säsongens bästa plagg är en kimono och den grönblommiga från ANNONS Weekday är helt rätt! Bär den över jeans och t-shirt eller som festkappa över klänning och sandaletter. ANNONS Läs mer och köp här.

4. Blommig tapet från ANNONS Ellos

ANNONS

Den storblommiga tapeten från ANNONS Ellos är helt rätt i tiden med sina maffiga blommor som gärna får ta plats i vardagsrummet, sovrummet eller varför inte köket! ANNONS Läs mer och köp här.

5. Klänning från ANNONS Junarose

ANNONS

Klänningen Emilija Zeenan från ANNONS Junarose är skönt bekväm med ledig vidd och en riktig bästis i garderoben. Extra plus att den går upp till storlek 54. ANNONS Läs mer och köp här.

6. Jona wide pant från ANNONS Only

ANNONS

Snyggaste sommarbyxan kommer från ANNONS Only. Fin till vit skjorta eller enkel vit t-shirt och sköna sneakers. ANNONS Läs mer och köp här.

7. Baddräkt Emmy från ANNONS Desigual

ANNONS

Tropiska blommor och palmblad mönstrar ANNONS Desiguals baddräkt. Fint knyt i nacken och lagom hög benskärning gör den till en favorit. ANNONS Läs mer och köp här.

8. Blommiga örhängen från ANNONS Lindex

Det är lite vintage känsla över ANNONS Lindex söta örhängen med blomblad i klase. En accessoar att satsa på för liten peng. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

9. Blommig handväska från ANNONS Puccini

En riktigt bra väska i shopper-modell ska vara blommig i sommar. Denna från ANNONS Puccini med plats för mer än det allra viktigaste stängs med blixtlås. ANNONS Läs mer och köp här.

10. Skjorta Kia från ANNONS Part Two

Effektfullt med blommor längs sidorna på skjortan från ANNONS Part Two. En elegant modell till sommarens alla fester och mingel. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

Artikeln publicerades först på Allers.se och är skriven av Gunilla Thermaenius

Läs också: 15 snygga vårjackor i olika modeller

Annons