Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips: Läsarberättelser Gratis stickmönster Smarta städknep Huskurer Halloweenpyssel Kända brottsfall Livet med katt

Höstmode 2018: Snygga jeans i olika modeller

28 sep, 2018
author Louise Andersson
Louise Andersson
Jeans inspirerade av 70- och 80-talet
Så klär du dig skönt och snyggt i höst – i nostalgiska denimfavoriter.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Höstens vindar blåser rakt igenom den håliga och ankelkorta sommargarderoben och det är dags att dra på sig ett grövre lager. Men skönt kan vara snyggt och praktiskt nog är höstens jeanstrend både lång och rejäl. I år blickar vi tillbaka på klassiska och uppdaterade favoriter från 70- och 80-talet.

Ljusa och raka:

jeans från weekday

Slipp stretch. Ett par raka klassiker i 100 procent bomull från Weekday. Funkar lika bra till skjorta och kavaj som till en enklare T-shirt. ANNONS Läs mer och köp här.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Nya klassiker:

jeans från ELLOS

Samma midja, smalare ben. Den gamla Levis 501:an med ett smalare benslut. För dig som uppskattar grövre jeans men ogillar vida ben. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

Otvättat och lättmatchat:

Lee jeans från ELLOS

Enkel färg och form. Dessa raka LEE ”mamma-jeansen” sitter bekvämt så väl på de stretchiga benen och vid den höga midjan. Den otvättade färgen ger den ett extra stilrent intryck och gör den perfekt även i formella sammanhang. ANNONS Läs mer och köp här.

Vågade vida:

Vida jeans från Other Stories

Löst och trendigt. Denna vida ”flare”modell från Other Stories är ett måste om du älskade 70-tals modet – som är tillbaka även i höst. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

Sköna och svängiga:

DR. Martins jeans från Nelly.com

Ta ut svängarna. Dessa superstretchiga bootcutjeans från märket Dr. Denim är trendiga, sköna och lättmatchade – ett självklart val i höstrusket. ANNONS Läs mer och köp här.

Grått och flott:

svart/ grå jeans

Gråa nyanser. Dessa grånyanserade Weekday-jeans med hög midja sitter varken för tajt eller för löst. Den gråslitna färgen kan sticka ut ur din typiska garderob utan att dra till sig blickar på stan. Gör grå jeans till en av dina basplagg. ANNONS Läs mer och kör här.

Annons
Höstjackor 2018
Annons