Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips: Läsarberättelser Gratis stickmönster Smarta städknep Huskurer Halloweenpyssel Kända brottsfall Livet med katt

11 tips på fars dag-presenter – under 300 kronor

06 nov, 2018
Fars dag knackar på dörren och än en gång ställer vi oss frågan: vad önskar sig pappa? Om han faktiskt redan har tillräckligt med strumpor, har vi tagit fram 11 andra presenttips till den 11 november.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Fars dag är en av de högtider vi firar utan egentlig religiös grund. Barnen vill uppmärksamma sina pappor lite extra och för det finns en specifik dag. Eftersom fars dag infaller den andra söndagen i november hör det inte till ovanligheten att det gömmer sig ett par varma strumpor i paketen. Vi har försökt ta fram en varierad presentlista, till pappan vars strumplåda redan svämmat över.

1. Fodrade tofflor

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Varmt och snyggt. Det är inte alla hem som hänger med i temperaturskiftet eller har lyxen med inbyggd golvvärme. Så förekom vintern och se till att pappa slipper smyga runt med kalla fötter med dessa fluffiga och snygga innetofflor i mocka imitation från H&M. ANNONS Läs mer och köp här.

2. Praktisk necessär

Behändigt och trendigt. Hjälp far din att samla det nödvändigaste i en praktisk necessär. Behändigt kan vara trendigt och köpas på Ellos. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

3. Trendigt förkläde

Kockkläder. Allt blir väl roligare med lite extra motivation. Kanske blir matlagningen roligare med ett snyggt förkläde som dessutom skyddar pappas andra kläder från stänk? Köp detta trendiga förkläde från Lagerhaus till fars dag. ANNONS Läs mer och köp här.

4. Flerpack kalsonger

Bunkra boxers. Kan man verkligen få tillräckligt av underkläder? Se fars dag som en chans att fylla på i underklädeslådan eller ersätta de gamla och slitna. Ett enfärgat flerpack från Ellos är svårt att säga nej till och du klickar hem dem smidigt. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

5. Stiliga handskar

Fingerfärdig i vinter. Kylan kommer och går varje år. Ändå tycks det vara ett återkommande mysterium var fjolårets vantar tog vägen. Värm pappas händer i vinter och investera i ett par stiliga läderhandskar från H&M. ANNONS Läs mer och köp här.

6. Ölbok

Läskande läsning. Om öl råkar vara ett av din fars många fritidsintressen kan du vidga hans vyer ytterligare. Se hur många av de 101 ölsorter i Lagerhaus ölbok hans smaklökar kan minnas. Köp boken för endast 99 kronor. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

7. Mysvänlig pyjamas

Hemma häng. Nog finns det de som orkar behålla jobbkläderna på efter att de stigit in genom dörren hemma. Men kanske föredrar din far som många andra bekvämlighet i hemmet. Varför inte introducera den revolutionerande kombinationen av bekvämt och snyggt i skepnad av en pyjamas i bomullsflanell från H&M. ANNONS Läs mer och köp här.

8. Behändig ryggborste

Ryggborste Ellos
Störtskön ryggborste Ellos.

Vardagslyx i duschen. Ju bredare axlar desto svårare kan det också vara att komma åt och nå partier på ryggen. Klicka hem denna störtsköna ryggborste från Ellos och skänk lyx till pappas vardagsdusch. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

9. Bekväm skjorta

Herrskjorta HM
Härlig herrskjorta från H&M.

Stiligt bekvämt. Om det finns ett mellanting mellan att klä upp och att klä ner sig så skulle det väl ändå vara en skjorta som är stilren nog för arbetet och bekväm nog för soffan. Klicka hem allroundskjortan i 100 % bomull från H&M. ANNONS Läs mer och köp här.

10. Genomskinliga kaffemuggar

Glasmugg Lagerhaus
Glasmuggar från Lagerhaus.

Genomskinligt kafferep. För den som vill ha precis rätt mängd vitt i kaffet kan det nog inte bli tydligare än i en transparent glasmugg. Att detta 6-pack från Lagerhaus råkar vara trendiga är väl bara en bonus. Bjud pappa på muggar till fars dag så han kan bjuda tillbaka med kaffe. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

11. Stilren mössa

Mössa Ellos
Stilren mössa från Ellos.

Stickat och stilrent. Håll pappas öron varma i vinter med denna stilrena mössan från Solid. Du hittar den på Ellos. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons