Lästips: Läsarberättelser Gratis stickmönster Smarta städknep Spartips Livet med katt Nostalgi Gratis noveller

5 goda sätt att bröa sockerkaksformen – 4 glutenfria

06 sep, 2016
author Sofia Gerholm
Sofia Gerholm
Sockerkaka
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I stället för ströbröd i kakformen Använd de här goda grejorna! Fyra av alternativen är dessutom glutenfria. Längst ner hittar du massor av recept på saftig god sockerkaka.

Kokos – kakan blir extra saftig och god!

Vallmofrö – vackert och smakfullt!

Brun farin eller råsocker – kakan får en knaprig och knäckig yta.

Mandelmjöl – glutenfritt och ger en god smak av mandel.

Mariekex – sött, gott och lite knaprigt.


Och här är massor av recept på saftig sockerkaka:

Annons