Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips: Läsarberättelser Gratis stickmönster Smarta städknep Huskurer Halloweenpyssel Kända brottsfall Livet med katt

Inred med en rund spegel – här är 11 favoriter just nu!

26 feb, 2018
author Alva Fierro
Alva Fierro
Inred hemmet med en trendig rund spegel. Speglar ger en känsla av ett större rum och den runda spegeln skapar harmoni. Här är våra 11 runda favoriter just nu.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Runda speglar är omåttligt populära just nu. De ger harmoni till rummet och passar lika bra i både sovrum, hall, vardagsrum och badrum.

Här är 11 runda speglar att inspireras av:

1. Walls är en stilren rund spegel med en klar finish i glas i olika storlekar från danska House Doctor. ANNONS Läs mer och köp här.

 

2. Rund spegel med svart metallupphängning från danska Moebe. ANNONS Läs mer om spegeln och köp här. 

Annons

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

 

3. CM-1 rund spegel från Frama är en klassisk rund spegel med sluttande kanter som är fäst på en inoljad ekplatta.ANNONS Läs mer och köp här. 

Annons

 

4. Den tonade spegeln i roséguld har en minimalistisk design som lätt smälter in med resten av hemmets inredning, från House Doctor. ANNONS Läs mer och köp den här. 

 

5. Spegel i pulverlackerat stål från Hay är en stilren spegel som hängs på väggen i ett medföljande silikonband. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

 

6. Haga Basic spegel av formgivarduon Stina Sandwall och Nina Jobs är en enkel, stilren och lättplacerad spegel som passar in i alla möjliga rum i ditt hem. Finns i olika storlekar. ANNONS Läs mer och köp här.

 

Annons

7. Fullmoon spegel från Skagerak är designad av Milia Seyppel och Mattia Risaliti och är tillverkad av ett upphäng av askträ tillsammans med en rund spegel. ANNONS Läs mer och köp här.

 

Annons

8. Mirror från Fritz Hansen saknar spegelglas och består i stället av polerat stål med en finish av guld. Den danska designduon Studio Roso har utvecklat en innovativ teknik som ger en regnbågsliknande effekt på ytan. ANNONS Läs mer och köp här.

 

9. Miró Miró är en serie speglar formgivna av Ida Linea Hildebrand för Friends & Founders. Serien kännetecknas av det lilla runda bordet i mässing som är både dekorativt och praktiskt. Läs mer och köp här.

Annons

 

10. Spegeln Flora från Stina Sandwall design i lackerad plåt. Finns i olika färger och storlekar. ANNONS Läs mer och köp här.

 

11. Enter Mirror – spegel med detaljer i lackad metall och läder formgiven av Søren Rose Studio för Ferm Living. Fin att ha i hallen, men passar lika bra i badrummet eller sovrummet. ANNONS Läs mer och köp här. 

Annons

Artikeln publicerades först på Residence och är skriven av Alva Fierro

Sittpuffar i sammet
Annons