Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips: Läsarberättelser Gratis stickmönster Smarta städknep Huskurer Halloweenpyssel Kända brottsfall Livet med katt

8 vackra ljusstakar vi drömmer om just nu

12 dec, 2017
author Alva Fierro
Alva Fierro
Här är 8 vackra ljusstakar i både mässing, silver och krom som passar fint till jul. Kanske kan någon av dessa dyrgripar titta fram under granen i år?
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

1. Fundament, Frama

Framas eleganta ANNONS ljusstake fundament i mässing finns i tre olika varianter, var och en med geometriska former. ANNONS Läs mer och köp här.

2. Gloria, Klong

 

ANNONS Gloria är en prisvinnande handhamrad ljusstake i massivt silver och den perfekta accessoaren till de mörka tiderna på året. Designad av Broberg & Ridderstråle för Klong, ANNONS läs mer och köp här.

Annons

3. Molecular, House Doctor

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Adventsljusstake Molecular från ANNONS House Doctor som är designad för att kunna byggas ihop med andra stakar från samma serie. ANNONS Läs mer och köp här.

4. Kubus, By Lassen

Den klassiska ANNONS ljusstaken Kubus är elegant och trendig och designades av Mogans Lassen redan år 1962. ANNONS Läs mer och köp här. 

Annons

5. Ljusstake i silver, Skultuna

Stilrena och enkla ANNONS ljusstakar i silver av Richard Hutten från Skultuna, ANNONS läs mer och köp här. 

6. Nappula, iittala

Stilrena ANNONS Nappula ljusstake från iittala är designad av Matti Klenell och finns i flera olika färger och storlekar, ANNONS läs mer och köp här. 

Annons

7. HK, Georg Jensen

ANNONS HK ljusstake från Georg Jensen är en nätt, liten ljusstake i blankpolerat rostfritt stål, ANNONS läs mer och köp här.

8. Vesper, Klong

ANNONS Vesper ljusstake är formgiven av Axel Bjurström för Klong och finns i aluminium och mässing,ANNONS läs mer och köp här.

Annons

Artikeln publicerades först på Residence och är skriven av Alva Fierro

Läs också:

elljusstake 2017
Annons