Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Veckohoroskop 5 – 11 aug 2024

01 aug, 2024
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du är rak på sak, viljestark och envis under veckans stjärnor. Det du vill ha ser du till att få, nästan oavsett vad det kostar ...

Kärlek: Det finns en passionerad energi i Plutos stjärna som ger dig mod. Nu tvekar du inte att ge dig ut på jakt efter den rätte!

Utmaning: Undvik skryt.

Satsa på: Ödmjukhet.

Oxen

20/4–20/5

Du har dina knep och lösningar som balanserar upp den här tidens krav. Med Merkurius hjälp lyckas du ha både roligt och nå resultat!

Kärlek: Vardagen tränger sig på ibland men nu tvekar du inte att bryta den med romantiska stunder. Du vet hur man fångar ögonblicken.

Utmaning: Ta emot.

Satsa på: Livskvalitet.

Tvillingarna

21/5–21/6

Jupiters influenser gör dig rastlös och ivrig att hoppa vidare från ett ställe till nästa. Att hinna uppleva mycket är målet veckan.

Kärlek: Det är roligt att vara din hjärtevän, du är extra påhittig och spännande just nu. Spontana äventyr väntar!

Utmaning: Stressa inte.

Satsa på: Lagom utgifter.

Kräftan

22/6–22/7

Livet visar sig ofta från den ljusa sidan nu. Venus ger dig förmågan att dra till dig både de bästa människorna och händelserna!

Kärlek: Du tar på de romantiska glasögonen under månens påverkan. Nu ser du bara det som är vackert och hoppar över resten.

Utmaning: Kom i tid.

Satsa på: Positiva kontakter.

Lejonet

23/7–22/8

Du är en het varelse under Mars påverkan, men det är inte så lätt att komma någonstans med ett bristande tålamod. Varva ner!

Kärlek: En omväxlande period, ibland har du skön medvind och i nästa stund kan stämningen slå över till gräl och kanske svartsjuka ...

Utmaning: Undvik drama.

Satsa på: Var i nuet.

Jungfrun

23/8–22/9

Du har svårt för att koppla bort jobbet, plikterna går före allt under stränga planeten Saturnus. Stressigt, men lönsamt på sikt!

Annons

Kärlek: Saturnus är en otillgänglig influens. Öppna hjärtat även när du är stressad, du kan inte både vara snål och behålla harmonin.

Utmaning: Var positiv.

Satsa på: Tålamod.

Vågen

23/9–22/10

En innehållsrik vecka, förmodligen händer det mycket mer än du hade räknat med. Du hamnar på spännande platser eller med nya människor.

Kärlek: Oberäkneliga Uranus rör om det i ditt kärleksliv just nu, men det blir sannolikt ett roligt eller utmanande kaos!

Utmaning: Stå på jorden.

Satsa på: Spontanitet.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är mentalt alert och idéer och planer fattas inte, men den fysiska orken är låg och det blir mer prat än någonting gjort just nu.

Kärlek: Merkurius bana gör dig pratsjuk och nu vill du ha sällskap jämt. Är hjärtevännen på annat håll ringer du kanske för ofta!

Utmaning: Ha tålamod.

Satsa på: En paus.

Skytten

23/11–21/12

Månens energier är precis vad många i det här tecknet behöver. Du stannar upp och tar kontakt med ditt inre, en nyttig uppdatering!

Kärlek: Det blir inga fyrverkerier under veckans stjärnor, mer ett stilla och lugnt flöde i de känslomässiga aktiviteterna.

Utmaning: Återhämta dig.

Satsa på: Minska kraven.

Stenbocken

22/12–20/1

Nu unnar du dig det bästa och pausar kraven ett tag. När Venus påverkar vill även en plikttrogen Stenbock njuta av livet.

Kärlek: Du låter hjärtat styra under Venus lovande influens och allt från het flört på avstånd till ett överraskande frieri kan bli av!

Annons

Utmaning: Följ känslan.

Satsa på: Kärleken.

Vattumannen

21/1–19/2

Saturnus låter dig inte slippa undan med mycket den här veckan. Det är många detaljer som behöver tas om hand och dessa tar tid. Prioritera rätt!

Kärlek: Din ork slukas av annat och du hinner kanske inte med känslorna. Det kommer en ny dag i morgon ...

Utmaning: Lova ingenting.

Satsa på: Effektivitet.

Fiskarna

20/2–20/3

Nu ökar elementet eld ambitionerna och det är de snabba målen du siktar in dig på. Att nå resultat inom kort sporrar dig till mer!

Kärlek: Lusten är ständigt närvarande när planeten Mars energier styr. Du har lätt för att hitta glöden och hålla den brinnande.

Utmaning: Fånga nuet.

Satsa på: Ta för dig.

Annons