Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Veckohoroskop 29 juli – 4 augusti 2024

25 jul, 2024
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Månens bana hjälper dig att inse dina begränsningar och ta det lugnare, ladda om krafterna och putsa på de närmaste planerna. Det kan bara bli bättre!

Kärlek: Kärleken är kanske inte din trygga hamn nu, mer utmanande och provocerande. Stå kvar på jorden.

Utmaning: Hitta balansen.

Satsa på: Återhämtning.

Oxen

20/4–20/5

Venus styr den här veckan och nu ligger det nära till hands att förlusta dig på god mat och dryck, bekvämligheter och annan lyx!

Kärlek: Det ljusnar för dig på kärleksplanet, nu är Venus och månens bana laddade med romantiska vibrationer och det skapar rätt stämning.

Utmaning: Dyra krav.

Satsa på: En budget.

Tvillingarna

21/5–21/6

Influenser från Jupiter väcker din nyfikenhet på vad omvärlden har att bjuda på. Du utforskar och lär dig massor under utflykterna!

Kärlek: Det är i dina nära relationer du sticker ut nu. Du har en generös energi som gör folk omkring dig nöjda och glada.

Utmaning: Hitta tiden.

Satsa på: Se dig om.

Kräftan

22/6–22/7

Merkurius influenser uppmuntrar dig att skapa struktur i tillvaron. Du ser både helheter och detaljer med klara ögon och målen blir tydligare!

Kärlek: Nu kräver du inte mycket för att känna dig nöjd, men ju mer du får desto bättre. Kanske du blir överraskad.

Utmaning: Kommunicera.

Satsa på: Bra beslut.

Lejonet

23/7–22/8

Du känns driven, men splittrad på mycket och har svårt att få ihop dina önskade projekt på ett effektivt vis. Skrapa ihop mer fokus!

Kärlek: Slösa inte bort tiden du har till ditt förfogande, planera hellre in gyllene stunder. Det är dessa du kommer att minnas.

Utmaning: Hitta sinnesro.

Satsa på: Tålamod.

Jungfrun

23/8–22/9

Nu ger dina stjärnor chans på både spännande kontakter, resor och annan omväxling. Öppna dig för livets ljusa sidor!

Annons

Kärlek: Jupiters påverkan är tursam för tecknet och det gäller kanske särskilt i kärlek! Våga släppa fram nyfikenheten på en viss person.

Utmaning: Ta chanser.

Satsa på: Utmana dig själv.

Vågen

23/9–22/10

Uranus kan locka in dig på frestande villovägar. Nu får du se upp så du inte hamnar i något du inte hade tänkt från början och som stjäl energi eller pengar!

Kärlek: Humöret svänger under månens bana. Du är lättsårad och känslig, men också genuint kärleksfull.

Utmaning: Var vaken.

Satsa på: Självförtroendet.

Skorpionen

23/10–22/11

Med starka stjärnor med dig är du en varelse med pondus och utstrålning just nu. Du trivs när du får andras positiva uppmärksamhet!

Kärlek: En sexig energi från planeten Pluto gör dig attraktiv och det är kanske särskilt Oxen och Fiskarna som dras till dig.

Utmaning: Öppna hjärtat.

Satsa på: Kärleken.

Skytten

23/11–21/12

Merkurius förnuft påverkar och fakta och logiska resonemang känns viktiga för dig nu. Det fattar besluten som underlättar vardagen.

Kärlek: Du är rolig att vara med när planeten Merkurius styr, en humoristisk och påhittig partner. Var lite romantisk också!

Utmaning: Köp rosor.

Satsa på: Goda relationer.

Stenbocken

22/12–20/1

Nu vill du slå till bromsarna ofta. Du njuter när dina sysslor får gå sakta och det finns tid att göra dem noga och omsorgsfullt.

Kärlek: Månens bana lugnar och nu tillåter du dig att slappna av ibland, släppa kraven och bara vara. Inspirera din hjärtevän!

Annons

Utmaning: Lägg bort mobilen.

Satsa på: Mindfullness.

Vattumannen

21/1–19/2

Jobb och andra plikter blir sannolikt lite tyngre under Saturnus stjärna. Men du vet att om du gör ditt bästa kommer belöningarna sen ...

Kärlek: Det vardagliga kommer ibland i vägen för romantiken när planeten Saturnus påverkar. Gör gärna sysslorna tillsammans!

Utmaning: Dela allt.

Satsa på: Gemenskap.

Fiskarna

20/2–20/3

Nu är det roligt att vara du, du tar emot människor och händelser med öppna sinnen och lär dig massor. Nya relationer kan uppstå!

Kärlek: Du har överraskningar att vänta och någon av dem handlar sannolikt om kärlek. Ge av dig själv och se vad som händer.

Utmaning: Ge dig ut.

Satsa på: Trevliga nöjen.

Annons