Lästips: Veckohoroskop Årshoroskop 2024 Stjärntecken Månadsstenar

Veckohoroskop 21-27 oktober 2024

17 okt, 2024
author Li Larsson
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Pluto ger viljestyrka och envishet, men du ställer ofta för höga krav på dig själv. Slappna av lite och veckan blir trevligare!

Kärlek: Ibland blir du trött på att hålla igen och nu säger du precis vad du tycker och tänker, men att beklaga dig är inte populärt ...

Utmaning: Stressa ner.

Satsa på: Ödmjukhet.

Oxen

20/4–20/5

Veckans stjärnor ger dig pondus och du frågar inte innan du tar för dig. För dig är det en självklarhet att det du vill ha ska bli ditt.

Kärlek: Uranus påverkar och nu tycker du om att få vara spontan och göra det oplanerade. Din nyfikenhet ger dig nya erfarenheter!

Utmaning: Var taktfull.

Satsa på: Dejting.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är snabb i tanke och handling, men ibland bör du stanna upp och vara lite lyhörd för signalerna andra ger dig. Det kan gälla något viktigt!

Kärlek: Det tycks finnas en person som berör dig mer än andra. Kanske du ska utforska närmare vad som drar dig dit.

Utmaning: Lyssna.

Satsa på: Omtänksamhet.

Kräftan

22/6–22/7

Planeten Plutos bana visar att det händer mycket spännande kring dig nu, om du tar chanserna du får. Du som vill ha förändring kan ha turen på din sida!

Kärlek: Ett möte tänder magin. Är du solo finns där ingen återvändo om du vågar ta det första steget ...

Utmaning: Chansa.

Satsa på: Jobb och kärlek.

Lejonet

23/7–22/8

Venus bana anger skimrande dagar med både festliga kvällar och kärleksvibbar. Vad du än gör nu njuter du med alla sinnen.

Kärlek: Merkurius och Venus i par tyder på ett gott samarbete och kommunikation. Det kan bli många och långa samtal långt in på nätterna!

Utmaning: Sov ut.

Satsa på: Det värdefulla.

Jungfrun

23/8–22/9

Månen gör dig känsligare, men att ha nära till tårarna ger dig sympatier. Prata ut om det som tynger och du blir överraskad av stödet du får.

Annons

Kärlek: Vågar du tro på det du känner nu så är allt lugnt, men börjar du tvivla kan det snabbt gå åt fel håll. Bestäm dig!

Utmaning: Öppna dig.

Satsa på: Tillit.

Vågen

23/9–22/10

En stressig tid gör att du ofta söker tröst. Se upp för utgifter, när ditt tecken flyr blir det gärna i sådant som ger lyxkänsla!

Kärlek: Inte ens Venus favorit är alltid på rätt humör för kärlek och kyssar. Nu finns tecken på att du stänger dörren om dig.

Utmaning: Hitta alternativ.

Satsa på: Ljuspunkterna.

Skorpionen

23/10–22/11

Planeten Uranus influenser ger utstrålning och nu använder du den för att få andra med dig. Du är en given ledartyp, bestämd men sympatisk.

Kärlek: Kemin tycks växa till sig dramatiskt just nu och heta känslor gillas av det här passionerade tecknet!

Utmaning: Var observant.

Satsa på: Möjligheterna.

Skytten

23/11–21/12

Venus ger det sociala livet energi. Du är kreativ och påhittig och samlar de du gillar för att göra roliga saker ihop!

Kärlek: Nu är stjärnorna eniga och gör vad de kan för att puffa dig och din hjärtevän mot samma mål. Det gäller även med en ny partner.

Utmaning: Passa tider.

Satsa på: Livskvalitet.

Stenbocken

22/12–20/1

Merkurius påverkan ger tecknet både stärkta ambitioner och omdöme och nu lyckas du förmodligen pricka in en del rätt i det du sysslar med!

Kärlek: Veckan känns harmonisk när det kommer till känslor. Du och din vän verkar dela samma drömmar och intressen just nu.

Annons

Utmaning: Ta pauser.

Satsa på: Balans.

Vattumannen

21/1–19/2

Månen gör dig omtänksam och beskyddande. Du är också lekfull och uppmuntrande, de som står dig nära blir bortskämda!

Kärlek: Fin glöd vill uppstå mellan dig och en speciell person och du som är solo bör hålla beslutsångesten borta. Det blir som det ska.

Utmaning: Tänk mindre.

Satsa på: Känslorna.

Fiskarna

20/2–20/3

Även om du flödar av idéer och kreativitet under veckans stjärnor, är det svårt att komma igång rent praktiskt. Ta hjälp av jordtecknen!

Kärlek: Plutos stärkande påverkan gör dig självsäker och kaxig och det kan skrämma bort i stället för tvärtom. Visa din värme.

Utmaning: Var dig själv.

Satsa på: Fokus.

Annons