Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Veckohoroskop 18-24 september 2023

15 sep, 2023
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Merkurius ger dig ett flöde av idéer och några av dem tycks vara lönsamma eller åtminstone effektiva. En tid för nyttiga förändringar!

Kärlek: Nu kan kärleken nå nya höjder. Venus kontakt med Merkurius fördjupar kommunikationen och för in lekfull energi.

Utmaning: Håll ordning.

Satsa på: Självförtroendet.

Oxen

20/4–20/5

Stjärnorna visar att positiv energi är på väg, något du suger åt dig! Dagarna med dig bjuder ständigt på ljus och glädje.

Kärlek: Jupiters positiva influenser gör dig på extra gott humör och det påverkar stämningen i dina relationer, särskilt på kärleksplanet!

Utmaning: Sätt gränser.

Satsa på: Livets bästa.

Tvillingarna

21/5–21/6

Det behövs inte mycket för att du ska gå upp i varv just nu, Uranus influenser gör dig intensiv och engagerad! Kärlek: Du vill gott och gör gott, men ändå är du kanske inte alltid är riktigt närvarande. Tankarna flyger lätt på olika håll under Uranus påverkan.

Utmaning: Slappna av.

Satsa på: Var i nuet.

Kräftan

22/6–22/7

Du behöver ta hand om kropp och själ, gå sköna långpromenader och äta gott, helt enkelt pyssla om dig mer tills lugnet landar.

Kärlek: Nu vill du inte jaga efter bekräftelse eller komplimanger, uteblir de drar du dig hellre undan tills din hjärtevän vaknar!

Utmaning: Tänk positivt.

Satsa på: Sinnesfrid.

Lejonet

23/7–22/8

Att samarbeta tycks nödvändigt om du ska hinna med alla sysslor som samlats. Omge dig med de personer du kan lita på och tänd flitens lampa!

Kärlek: Du kan vara tillbakadragen den här veckan, kanske för att du inte får det du vill ha. Var tydlig med dina behov.

Utmaning: Ta initiativen.

Satsa på: Se framåt.

Jungfrun

23/8–22/9

Det vibrerar av energi, lust och vilja i ditt tecken och det betyder att du är bra saker på spåren. Nu ska du fortsätta framåt!

Annons

Kärlek: Kärleken är våghalsig och när du känner för det tar du initiativet utan att tveka. Dina stjärnor satsar på vinst den här veckan.

Utmaning: Avundsjuka.

Satsa på: Magkänslan.

Vågen

23/9–22/10

Planeten Venus influenser sprider njutningar och lyxkänsla över din vecka, ta emot och fira dig själv så mycket du bara kan och hinner!

Kärlek: Venus bana glimmar extra mot ditt tecken och du som tar det till dig får uppleva flera romantiska höjdpunkter.

Utmaning: Stoppa tiden.

Satsa på: Livskvalitet.

Skorpionen

23/10–22/11

Saturnus är en noggrann influens och nu vill du vara effektiv och planera i detalj, kanske skriva långa listor om allt. Det underlättar!

Kärlek: Du vill mer än du hinner och måste kanske planera om. Odla tålamod och inse att allt inte behöver ske i dag.

Utmaning: Stressa inte.

Satsa på: En dag i taget.

Skytten

23/11–21/12

Just nu tar du på dig för mycket av ren entusiasm, men alla måsten får dig att knäa. Även om du inte kan fly bör du stjäla små pauser med egen tid ibland.

Kärlek: Hinder på vägen gör att du måste skjuta fram det roliga. Så kan det bli, men håll fast vid dina mål.

Utmaning: Var uthållig.

Satsa på: Gott humör.

Stenbocken

22/12–20/1

Planeterna ger inspiration och nu är det roligt att vara kreativ och pysslig när du får en stund över. Överraska dig själv!

Kärlek: Nu lyckas du få fart på elden och med mer värme blir du på bättre humör. Du inser att allting blir roligare när man är två.

Annons

Utmaning: Var spontan.

Satsa på: Glädje.

Vattumannen

21/1–19/2

Månen drar ner ditt fysiska tempo, men du tänker och känner desto mer. Kanske kan du nu hitta de bästa lösningarna!

Kärlek: Spring inte över ån efter vatten när det handlar om kärlek, det du vill ha finns redan. Att utforska kärlekens alla sidor kan bli spännande.

Utmaning: Ta dig tid.

Satsa på: Tänk efter.

Fiskarna

20/2–20/3

Veckans händelser tycks vara oberäkneliga men samtidigt spännande. Du som uppskattar omväxling får sannolikt vad du vill ha!

Kärlek: Jupiter och månen skapar känslodjup och en positiv känsla av att möjligheterna framåt ökar. Ta vara på det här tillfället.

Utmaning: Var modig.

Satsa på: Öppna sinnen.

Annons