Lästips: Veckohoroskop Årshoroskop 2024 Stjärntecken Månadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

11 okt, 2024
author Monica Hortell
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för för tiden 9–15 oktober 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du är med om ovanliga sammanträffanden och möten med människor. Varje dag känns spännande. Du har också en del nya idéer som du vill ha gehör för. Det är klokt att linda in dem lite smart, så folk får tid att vänja sig vid dina tankar.

Oxen

20/4–20/5

Du är rastlös och försöker göra många saker samtidigt. Det blir blandade resultat, men du njuter ändå av själva tempot och energin. Dessutom har du förmåga att inspirera och få igång andra människor så de överträffar sig själva.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du försvarar någon som du tycker blivit orättvist behandlad. Ditt ingripande väcker många känslor, och du bemöts med ökad respekt. Du kan också glädjas åt att en vän från förr hör av sig och vill träffa dig. Ni har mycket att prata om.

Kräftan

22/6–22/7

Du är öppen och gästfri. När du får oväntade gäster lyckas du genast få dem att känna sig välkomna. Veckan är också perfekt för att testa matrecept, möblera om och göra annat husligt. Energimässigt är du på topp, så inget känns omöjligt.

Lejonet

23/7–22/8

Du blir väldigt påverkad av allt som händer omkring dig, och du vill göra en insats för andra. Men du kan förstås inte ta ansvar för allt och alla, utan det bästa är att välja ut ett eller två projekt som du kan satsa helhjärtat på.

Jungfrun

23/8–22/9

Du behöver ordning och struktur i allt du gör, så ta dig tid att planera lite extra! Veckan är bra för korta resor och utflykter, helst tillsammans med vänner. Nya intryck lyfter humöret och ger stor inspiration inför framtiden.

Vågen

23/9–22/10

Du engagerar dig i andra människor och är ofta den man vänder sig till i kriser. Din styrka är att behålla lugnet och alltid försöka vara objektiv. Själv har du ett ekonomiskt problem som oroar dig, men det kommer snart att lösa sig.

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Du är mål­medveten och fylld av energi. När du tar tag i något blir det gjort på nolltid. Samtidigt är du väldigt intresserad av människor, särskilt om de är lite originella och udda. Du kan känna dig hemma alla slags miljöer.

Skytten

23/11–21/12

Det händer mycket ovanligt, och du blir ofta positivt överraskad av dina vänner. Dessutom kommer goda nyheter som rör en släkting. Det finns alltså en hel del att glädjas åt. Däremot kan det uppstå en laddad maktkamp på jobbet.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är lite håglös och vill inte starta något som kräver energi och uthållighet. Ha inte dåligt samvete för det – gör det du måste och unna dig att vila mellan varven! Att läsa om livsåskådning och andliga ämnen ger stort utbyte.

Vattumannen

21/1–19/2

Du intresserar dig för hälsofrågor och är väldigt inne på att förbättra ditt mående genom att göra små förändringar i hur du äter och rör på dig. I vanlig ordning dras du till okonventionella metoder, och du gillar att experimentera.

Fiskarna

20/2–20/3

Förseningar och andra irritationsmoment rubbar din jämvikt. Gör inte upp alltför fasta planer, eftersom du kanske måste ändra dem inom kort! Allt blir både roligare och lugnare om du kan vara flexibel och ta dagen som den kommer.

Annons