Lästips: Veckohoroskop Årshoroskop 2024 Stjärntecken Månadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

06 sep, 2024
author Monica Hortell
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 3–10 september 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du bryr dig om dina närstående och försöker hjälpa dem så gott det går. Nu får du en trevlig överraskning av en person som verkligen uppskattar dig och det du gör. Dessutom stöter du ihop med folk du inte sett på länge. Humöret är på topp.

Oxen

20/4–20/5

Du träffar nya vänner som du genast känner dig hemma med. Ofta vill du bara ta det lugnt, men du hamnar i roliga sammanhang utan att behöva ta så många egna initiativ. Särskilt bra trivs du med personer som är yngre än du själv.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är snabb men har ofta för bråttom med allt, och ibland glömmer du att känna efter hur du egentligen mår. Försök få en lugn, meditativ stund för dig själv varje dag! Det gör att du får bättre kontakt med din egen intuition.

Kräftan

22/6–22/7

Du är energisk och tar gärna itu med utmaningar. Även saker du skjutit upp länge blir snabbt undanstökade. Men du är också lättirriterad, och om någon stör dig säger du ifrån. Ett missförstånd i kärleken är dock snabbt uppklarat.

Lejonet

23/7–22/8

Du är omväxlande entusiastisk och håglös. Det gäller att hitta ett mellanläge, och att dessutom acceptera att vissa saker tar extra tid just nu. Att träffa vänner, göra utflykter eller gå på konserter höjer livsandarna betydligt.

Jungfrun

23/8–22/9

Du är ofta missnöjd med dig själv och fastnar kanske för mycket i negativa tankemönster. Älta inte saker du inte kan påverka, det tar alldeles för mycket energi! Flera personer i din närhet stöttar dig, så lyssna mer på dem.

Vågen

23/9–22/10

Du har förmåga att få människor att känna sig trygga och bekväma. Skulle det inträffa något oväntat tar du genast ansvar och ser till att allt ändå fungerar. Du är både logisk och intuitiv och gör det bästa av alla situationer.

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Du är företagsam och inte rädd för utmaningar. Tvärtom, du gillar att anstränga dig. Men du stöter på hinder som du inte räknat med, så det mesta går långsammare än väntat. Ha tålamod så kommer allt att bli precis som du vill!

Skytten

23/11–21/12

Du tar dagen som den kommer och har en filosofisk inställning till de små problem som dyker upp. Allt ordnar sig, resonerar du, och det visar sig stämma. Din optimism smittar av sig, så även folk omkring dig kan börja slappna av.

Stenbocken

22/12–20/1

Du stöter ihop med en bekant som är både intensiv och dominant. Ni har mycket att prata om, men det uppstår samtidigt små konflikter hela tiden. Du är ganska provokativ och nästan överdrivet rakt på sak, och det uppskattas inte.

Vattumannen

21/1–19/2

Du vet vad du vill göra, det handlar bara om att våga följa instinkten. Det gäller både privat och på jobbet – när du lyssnar inåt och vågar ta åtminstone en liten risk, då blir det rätt. Försök också att inte reta dig på småsaker.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har en del originella tankar och idéer. Alla förstår inte hur du tänker, och de kanske inte ens går att diskutera med. Men det finns också en person som är precis på din våglängd, och ni startar ett lovande kreativt projekt.

Annons