Lästips: Veckohoroskop Årshoroskop 2024 Stjärntecken Månadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

04 okt, 2024
author Monica Hortell
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 2–8 oktober 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Det händer mycket i din närmaste omgivning. Kanske är det en flytt på gång, eller en nära vän eller släkting som förändrar sitt liv på ett inspirerande sätt. Gamla invanda mönster bryts, och för dig är det både nervöst och befriande.

Oxen

20/4–20/5

Du gillar att ta tag i praktiska saker, särskilt när det är lite bråttom. Om du inte funderar så mycket utan bara sätter igång blir det i regel rätt från början. Det blir också en del prat om gamla minnen, när en bekant från förr hälsar på.

Tvillingarna

21/5–21/6

Ett samarbete som rör pengar är på gång, och det blir bra för dig. Vissa andra saker tar en överraskande vändning. Du har inte total kontroll, men märker att det är ganska skönt att släppa taget och bara se vad som händer.

Kräftan

22/6–22/7

Du är entusiastisk och optimistisk. Allt ska vara storslaget och gränslöst, och du inspirerar andra att tänka likadant. Kom ihåg att ha koll på detaljerna! En ny relation börjar lovande och kan bidra till att ditt liv förändras.

Lejonet

23/7–22/8

Du blir lite trött av alla intryck och behöver vara för dig själv ibland. Försök att inte ha varje timme på dygnet inbokad! Skapande verksamhet, meditation och andlighet är givande områden som behöver få mer utrymme i ditt liv.

Jungfrun

23/8–22/9

Du uttrycker dina åsikter på ett rakt sätt, och du kan att nå ut till stora grupper av människor. Rätt och rättvisa, etik och moral är ämnen som engagerar dig. Ett meddelande som kommer per post eller mail ger mycket nytt att tänka på.

Vågen

23/9–22/10

Dina sinnen är skärpta. Du är öppen, mottaglig och intuitiv. Humöret går upp och ner, eftersom du reagerar så starkt på alla stämningar och energier. Det blir många laddade möten med människor, och kanske blir du förälskad!

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Du gör inte mer än du måste, men allt tycks ändå gå åt rätt håll. Ofta har du tur och står på rätt plats vid rätt tillfälle. Någon du träffar nu blir en stark förebild och inspirationskälla som du får mycket hjälp av framöver.

Skytten

23/11–21/12

Energin går på sparlåga. Men du har en del intressanta planer som förtjänar bättre än att läggas i malpåse på obestämd tid. Det är viktigt att du prioriterar vettigt, så du inte slösar den kraft du har på rena oväsentligheter!

Stenbocken

22/12–20/1

Det flyter på rätt bra just nu. Luddiga tankar klarnar och du är säker på vad du vill. I din närhet finns dock en konfliktsökande person som gör allt för att provocera dig. Gå inte i den fällan, utan försök behålla ditt inre lugn!

Vattumannen

21/1–19/2

Ditt behov av egen tid kolliderar med din pliktkänsla. Självklart vill du prioritera det som är roligt för stunden, men vissa tyngre uppgifter går inte att skjuta upp. Du måste ta tag i saker och sedan kan du ge dig själv en belöning.

Fiskarna

20/2–20/3

Du får nya idéer som förvånar till och med dig själv! Men inget känns omöjligt just nu, så du vågar testa dina gränser. Får du en chans att byta miljö så ta den, för det kommer att leda till flera mycket givande och spännande möten.

Annons