Lästips: Veckohoroskop Årshoroskop 2024 Stjärntecken Månadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

30 aug, 2024
author Monica Hortell
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 27 augusti–2 september.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Saker du oroat dig för tycks ordna sig. Du märker också att du tänker klarare. Det finns ett slags lätthet över det du säger och gör, och veckan är bra för att starta kreativa projekt. Även i kärleken är det något positivt på gång!

Oxen

20/4–20/5

Du har en del intressanta planer för den närmaste framtiden. Dessvärre är det ofta något som hakar upp sig när du ska sätta dem i verket. Du är i alla fall på väg åt rätt håll och når dina mål med en blandning av list och tålamod!

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har helt egna idéer om hur saker och ting ska göras. Vissa ifrågasätter det eftersom de har svårt att förstå hur du tänker, men när de ser resultaten blir de imponerade. Du kan fortsätta på din linje med riktigt gott självförtroende.

Kräftan

22/6–22/7

Din goda intuition hjälper dig att fatta beslut, även när det gäller ekonomi. Men du är känslig för kritik, och om någon ifrågasätter dig blir du både sårad och irriterad. Umgås inte med negativa personer, för de drar ner din energi!

Lejonet

23/7–22/8

Du har starka åsikter i många frågor, och du gör ett självsäkert intryck. Men nu får du mothugg av en pratsam, intensiv person som gillar att provocera. Ni har ändå mycket gemensamt och kan utveckla en varm och nära vänskap.

Jungfrun

23/8–22/9

Du har sinne för detaljer och försöker rätta allt som verkar fel. Snabb är du också, och många har anledning att vara tacksamma för dina insatser. Men ibland lägger du dig i saker som hellre borde få vänta ett tag. Var mer lyhörd!

Vågen

23/9–22/10

Du är social och vill gärna träffa nya människor. Ta gärna egna initiativ i både vänskap och kärlek! Du kommer att få bra respons. Veckan är också bra för studier, resor och allt som vidgar vyerna. Gamla hinder försvinner i rask takt.

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Du har många samtal om djupa, väsentliga saker. Ofta blir du den som alla anförtror sig åt, eftersom du både lyssnar och kommer med egna, bra synpunkter. Du har också förmåga att bevara en hemlighet. I kärleken är det passionerat.

Skytten

23/11–21/12

Nu händer det saker. Du känner dig kraftfull och modig och ganska så otålig dessutom. En perfekt vecka för att börja något nytt! Du kommer att få stöd från flera personer, trots att du inte gör exakt det som alla förväntar sig.

Stenbocken

22/12–20/1

Du trivs med människor som är eftertänksamma och inte alltid sätter sig själva i första rummet. En relativt ny bekantskap blir en viktig del av ditt liv. Du bör också avsätta tid till att utforska såväl konstnärliga som andliga intressen.

Vattumannen

21/1–19/2

Du tycker och tänker om det mesta, och du hamnar i ganska vilda diskussioner. I regel hittar du precis de rätta orden och är också duktig på att uttrycka dig i skrift. En person som blivit orättvist behandlad vill ha din hjälp.

Fiskarna

20/2–20/3

Du intresserar dig för kost, motion och hälsofrågor men vill inte vara fanatisk åt något håll. I din närhet finns dock en principfast, kanske rentav intolerant person, och ni har era duster. Lev som du själv vill, utan dåligt samvete!

Annons