Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

28 jun, 2024 
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 26 juni–2 juli 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du har en tendens att se allt i svartvitt, och så hamnar du på kollisionskurs med andra envisa personer. Lägg inte så mycket prestige i diskussioner! Ibland är det bästa att släppa hela ämnet och göra något helt annat ett tag.

Oxen

20/4–20/5

Du gör flera saker samtidigt. Allt blir inte som du tänkt, men du trivs ändå och ser det höga tempot som en spännande utmaning. En vän kontaktar dig för någon typ av samarbete. Bestäm inget nu, utan avvakta tills mer info kommer.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har många djupa samtal med dina närstående. Saker som varit dolda kommer fram i ljuset, och det kan bli ganska känslosamt. Samtidigt har du ekonomiska frågor som måste redas ut, och det lyckas du bra med, tack vare lite hjälp.

Kräftan

22/6–22/7

Det behöver inte hända så mycket för att du ska trivas. Du gör det bästa av alla förutsättningar, och lyckas behålla lugnet även i stressiga situationer. Om det ska ordnas aktiviteter för många personer är du en stor tillgång.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du blir inspirerad av människor du möter och de tankar och idéer de berättar om. Det känns som att förändringar är möjliga. Det är en perfekt tid för att starta samarbeten. Dessutom finns det romantik i luften, så ha alla sinnen öppna!

Jungfrun

23/8–22/9

Du är tolerant, förstående och alltid beredd att lyssna. Inte konstigt att folk vill umgås med dig! Men trots ditt engagemang i andra berättar du inte så mycket om dina egna innersta känslor. I stället bearbetar du dem för dig själv.

Vågen

23/9–22/10

Du tänker framåt och försöker planera i detalj. Men allt går inte att förutse, så lämna också utrymme för oväntade händelser! När det gäller pengar bör du vara försiktig. Undvik att låna pengar och dra ner på onödiga utgifter.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är på bra humör och försöker muntra upp personer som är lite deppiga. Många vill umgås med dig, och du gör en ny spännande bekantskap. Veckan är också bra för resor. Du är flexibel och kan trivas i alla möjliga miljöer.

Skytten

23/11–21/12

Du lär känna en generös och öppen person. Ni blir genast förtjusta i varandra, och det kan mycket väl utvecklas till kärlek. Jobbmässigt kärvar det en del. Du får oväntat mycket att göra, beroende på att vissa smiter från sina uppgifter.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du har mycket praktiskt att ta itu med, men du måste också avsätta tid för att träffa folk. Någon du lär känna nu kommer att spela en viktig roll i ditt liv. Hälsan är också ett intressant område. Satsa på motion och extra vitaminer!

Vattumannen

21/1–19/2

Du säger ifrån när en person blir illa behandlad, och det gör att människor får ökad respekt för dig. Visst finns det någon som tycker att du lägger dig i för mycket, men det är inget att bry sig om! Du måste göra det som känns rätt.

Fiskarna

20/2–20/3

Kärlek, vänskap, ekonomi – du kan glädjas åt framgång på viktiga områden. Du vet vad du vill och är väldigt energisk. Din kreativitet utvecklas också i rasande fart, och du upptäcker talanger som du knappt visste att du hade.

Annons