Lästips: Veckohoroskop Årshoroskop 2024 Stjärntecken Månadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

27 sep, 2024
author Monica Hortell
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 25 september–1 oktober 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du har stark vilja och bra idéer men vet inte vad du ska prioritera. Många har synpunkter, men du lyssnar inte. Egentligen trivs du bäst med att vara hemma och pyssla med praktiska saker, utan att någon lägger sig i vad och hur du gör.

Oxen

20/4–20/5

Du är bra på att organisera och delegera uppgifter till andra. Men det finns en person som protesterar mot nästan allt du gör och säger. Ni är på helt olika våglängd men måste ändå försöka hitta ett sätt att samarbeta.

Tvillingarna

21/5–21/6

Det är viktigt att skapa jämvikt på alla områden. Försök undvika tvära kast och allt som verkar extremt! Det gäller även i relationer. Du fungerar bäst med diplomatiska, balanserade personer som inte jämt sätter sig själva i centrum.

Kräftan

22/6–22/7

Det händer mycket just nu. Du får nog göra listor på allt du vill eller måste göra, annars blir det rörigt och du kanske glömmer viktiga saker. Dina relationer fungerar i alla fall bra. I kärleken finns både spänning, värme och passion.

Lejonet

23/7–22/8

Det finns en eller två personer som du har något ouppklarat med. Nu är det dags att våga ta tag i det, att ha några uppriktiga och prestigelösa samtal. Det är viktigt att vara ärlig men samtidigt ödmjuk inför andras åsikter.

Jungfrun

23/8–22/9

Du får snabbt starka känslor för både människor och företeelser. Det gäller åt båda hållen: Du sorterar bort det som inte passar dig, och det kan även gälla folk du umgåtts länge med. Men det och dem du gillar är du redo att göra allt för.

Vågen

23/9–22/10

Du är observant och noterar allt som händer omkring dig. Extra intresserad blir du om något verkar hemligt eller mystiskt. Då vill du undersöka minsta detalj, och oanade detektivanlag visar sig. En ny bekant hör av sig och vill träffas.

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Du är rastlös och vill att det ska hända något spännande. Mycket tid går åt till att drömma och fantisera, utan att det leder någon vart. Men du har tur med kontakter och möten, så det lönar sig verkligen att vara utåtriktad.

Skytten

23/11–21/12

Du pratar mycket och gärna, men dina innersta känslor håller du för dig själv. Ibland är du onödigt hemlighetsfull om det som verkligen berör dig. Jobbmässigt är det förändringar på gång, och det blir rörigt innan det är klart.

Stenbocken

22/12–20/1

Du har höga krav på dig själv och grämer dig varje gång du gör något litet fel. Ofta är du onödigt spänd, och folk omkring dig kanske tror att du är arg på dem. Du får fundera ut något sätt att slappna av och ta lättare på saker och ting!

Vattumannen

21/1–19/2

Du är hjälpsam och mån om att folk i din närhet ska må bra. Även om du är trött anstränger du dig lite extra. I kärleken ser det bra ut. Du får både komplimanger och en överraskande gåva av någon som verkligen har fallit för dig.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är intresserad av konst, musik och litteratur, och dina egna skapande förmågor utvecklas snabbt. Dessutom vill du utforska människors inre psykologi. En av dina bekanta är inne på samma linje, och ni har djupa, spännande samtal.

Annons