Lästips:NYTT! Spel Veckohoroskop Årshoroskop 2024 Stjärntecken Månadsstenar

Astrologen Monica: Så blir närmsta tiden

25 okt, 2024
author Monica Hortell
Monica Hortell
Nyfiken på hur kommande veckor kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat horoskop för tiden 23 oktober–5 november 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Det är lite stökigt omkring dig. Du måste göra en del praktiska insatser och dessutom engagera dig i allvarliga samtal. Du balanserar allt på ett bra sätt. Dock blir du trött mellan varven, och du måste se till att inte köra slut på dig!

Oxen

20/4–20/5

Du är utåtriktad och gör ett väldigt bra intryck på alla du möter. Även personer som brukar vara negativa blir genast charmade av dig. Är du singel och vill träffa en partner har du alla möjligheter, så våga visa vad du vill!

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har spännande planer men inser att du måste ta mer hänsyn till andra än du skulle önska. Var öppen för att tänka i nya banor! Däremot bör du förstås inte låta dig manipuleras eller utnyttjas av personer som bara vill ha egna fördelar.

Kräftan

22/6–22/7

Du träffar mycket folk, och det är både roligt och krävande. Du vill inte anpassa dig till andras förväntningar, och det blir lite spänt och laddat ibland. Men du får ändå beröm för att du tydligt markerar vem du är och var du står.

Nyhet!

Korsord, sudoku och spel

Klicka här för att spela

Lejonet

23/7–22/8

Du undviker allt som liknar konflikter. Däremot ägnar du dig gärna åt mat lagning och heminredning. Allt går bra så länge du själv får bestämma alla detaljer. En stor utgift får ekonomin i gungning, men du lyckas reda ut det.

Jungfrun

23/8–22/9

Du gör ditt bästa för att alla omkring dig ska trivas. Men det finns tyvärr en person som aldrig tycks bli nöjd, hur du än anstränger dig. Ta inte det personligt! Satsa i stället dina krafter på människor som du vet uppskattar dig.

Annons

Vågen

23/9–22/10

Det går framåt på jobbet. Du tar ansvar och gör ett bra intryck på alla. Någon som har mycket att säga till om får upp ögonen för dig, och det är precis vad du hoppats på. Även ekonomin kan förbättras genom en annan person.

Skorpionen

23/10–22/11

Du vill se och lära dig nya saker, och det är en bra vecka för alla slags studier, kurser och resor. Lite strapatser har du heller inget emot, snarare så njuter du av att pröva dina krafter. I tävlingar satsar du hårt och klarar dig bra.

Skytten

23/11–21/12

Du vill mysa hemma i lugn och ro. Helst ska det inte hända något utöver det vanliga. Men ett oväntat besök spräcker de planerna, och i stället för lyxen att kunna ägna dig åt dig själv får du ta hand om andra. Dina insatser är viktiga!

Stenbocken

22/12–20/1

Du är känslomässigt på helspänn, och dina reaktioner är svåra att förutsäga. Småsaker som andra knappt märker kan göra dig både väldigt glad och väldigt ledsen. I kärlek är du impulsiv och följer hellre hjärtat än förnuftet.

Vattumannen

21/1–19/2

Du delar frikostigt ut komplimanger och beröm. Det är en bra vecka för möten, nya kontakter och öppenhjärtiga samtal. Din arbetssituation är aningen ansträngd, men det kan nog ändras om du säger ifrån. Tala om hur du vill ha det!

Fiskarna

20/2–20/3

Du har mycket folk omkring dig, och de flesta är yngre än du själv. Det är ingen brist på saker att göra, och mitt i alltihop får du ett intressant förslag som rör den närmaste framtiden. Fundera inte för länge innan du bestämmer dig!

Annons