Lästips: Veckohoroskop Årshoroskop 2024 Stjärntecken Månadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

24 maj, 2024
author Monica Hortell
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 22–28 maj 2024.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du är rastlös, utåtriktad och nyfiken. Du trivs när allt är i rörelse och planerar både små och stora förändringar. Dessutom är du inte rädd för besvär, tvärtom, du riktigt njuter av att få ta i ordentligt. Allt går åt rätt håll.

Oxen

20/4–20/5

Du reagerar sällan som folk förväntar sig. Ofta blir det precis tvärtom, och vissa i din omgivning är helt oförstående. Men du går din egen väg och försöker strunta i vad andra tycker. Ett ekonomiskt tillskott höjer humöret.

Tvillingarna

21/5–21/6

Saker som suttit fast börjar lossna, och du känner en spirande optimism. Du vill förnya dig, sätta igång stora projekt, skaffa mer kunskap. Det är också en bra tid för att planera en resa. Allt som vidgar vyerna gör dig lycklig.

Kräftan

22/6–22/7

Din intuition och känslighet är ännu starkare än vanligt. Det är som att det har öppnats en inre dörr som gör att du upplever allting väldigt starkt. Djupa andliga insikter och nya aha-upplevelser är spännande och berikande.

Lejonet

23/7–22/8

Du är omgiven av spännande människor som delar med sig av sina tankar och åsikter. En person får du en extra djup kontakt med. Ni är på samma våglängd och kan ha givande samarbeten framöver. Kanske blir det också romantik mellan er.

Jungfrun

23/8–22/9

Du får mycket uppmärksamhet för saker du gör och säger. Kanske hamnar du i ett läge där du pratar inför många människor. I alla sammanhang bemöts du med respekt och ett slags positiv nyfikenhet, och det stärker självförtroendet.

Vågen

23/9–22/10

Du tänker positivt och har stora planer, men du saknar energi att genomföra dem. Stressa inte dig själv utan låt allt ligga på is ett tag. Saker och ting kan faktiskt utvecklas av sig själva ibland. Ett besök av vänner blir veckans höjdpunkt.

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Folk söker ditt sällskap, eftersom du kan lyssna och inte väjer för djupa eller känsliga ämnen. Du får nya vänner och umgås också mycket med dina gamla bekanta. Men du tar på dig för många engagemang, och det orsakar en del stress.

Skytten

23/11–21/12

Du vill ha spänning och äventyr, och du träffar människor som är inne på samma linje. Varje dag händer något oväntat, och i regel blir det bättre än du tror från början. Även om du inte planerar särskilt mycket tycks allt falla på plats.

Stenbocken

22/12–20/1

Du får mer och mer att göra. Eftersom det mestadels är roliga saker vill du inte säga nej, utan du ställer glatt upp på alla förslag. Ett intressant jobberbjudande kan också förändra mycket. Din magkänsla säger vad som är rätt för dig.

Vattumannen

21/1–19/2

Du är öppen, positiv och snabb i både tanke och handling. Ofta har du speciella, udda idéer, och du experimenterar gärna. Får du tillfälle att göra en kortare resa så tveka inte! Din kreativitet blir ännu starkare när du byter miljö.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är noga med hur det ser ut omkring dig, och du gillar att pyssla och fixa hemma. Veckan är bra för att köpa inredning, renovera eller rentav söka ny bostad. Dina relationer är harmoniska, så länge ingen försöker kontrollera dig.

Annons