Lästips: Veckohoroskop Årshoroskop 2024 Stjärntecken Månadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

23 aug, 2024
author Monica Hortell
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 21–27 augusti 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Förseningar och andra irritationsmoment rubbar din jämvikt. Det är ingen idé att försöka genomdriva dina planer till punkt och pricka, så slappna av i stället och låt allt ta sin tid. Ett besök hos vänner blir oväntat händelserikt.

Oxen

20/4–20/5

Det händer inte så mycket nytt, i alla fall inte på det sätt du har tänkt. Bli inte nervös för det utan försök leva i nuet! Det är bra om du går ner i varv och verkligen funderar över dina livsmål. Inse också att förändringar kan ta tid.

Tvillingarna

21/5–21/6

Mycket handlar om familjen och släkten just nu. Om du har äldre släktingar som behöver hjälp ställer du upp. Även din bostad behöver extra omsorg, kanske är det dags att fixa småreparationer eller köpa lite ny fräsch inredning.

Kräftan

22/6–22/7

Du är ännu känsligare än vanligt. Inget får rubba dina cirklar, för då drar du dig undan utan att förklara varför. Skapande verksamhet fungerar dock bra, och du kan också passa på att skaffa nya prylar till köket och testa matrecept.

Lejonet

23/7–22/8

Du får ett erbjudande som verkar lovande. Men vissa detaljer är oklara, och du måste försöka bringa reda i dem innan du bestämmer något. Det är viktigt att analysera och sortera! I kärleken är det något mycket positivt på gång.

Jungfrun

23/8–22/9

Du tar bra hand om dina vänner, ser till att höra av dig ofta och engagerar dig om någon behöver hjälp. Som tack får du både komplimanger och presenter. Just nu har du också lite extra tur i kärlek, så ta gärna egna initiativ.

Vågen

23/9–22/10

Du är ofta rastlös och missnöjd utan att egentligen veta varför. Det är något som gnager, och om du tänker efter så finns det delar av ditt liv som du kan förbättra relativt enkelt. Var ärlig mot dig själv och våga ta tag i saker!

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Du är med om ovanliga möten och samman­träffanden. Varje gång du behöver träffa en viss typ av person, så dyker det upp en sådan som genom ett trollslag. Var ändå försiktig med nya samarbeten, för de kräver många kompromisser.

Skytten

23/11–21/12

Du är fylld av välvilja och tar mycket ansvar för andra. Det leder till att vissa väntar sig att du ska hjälpa dem med varje liten sak. Du riskerar att bli utnyttjad, och alla krav gör dig trött. Hushålla bättre med dina krafter!

Stenbocken

22/12–20/1

Allt blir inte som du tänkt och planerat, men du är flexibel och lyckas faktiskt uppskatta alla oväntade händelser som uppstår. Eventuella praktiska och ekonomiska problem får du oväntad hjälp med av en kunnig och effektiv person.

Vattumannen

21/1–19/2

Du är laddad och energisk. Och det behövs, för det händer saker hela tiden. Du tar mycket plats också, så ingen kan undgå att lägga märke till dig. Konflikter med en dominant person kan inte undvikas, men överdriv inte dina reaktioner!

Fiskarna

20/2–20/3

Känslomässigt går det upp och ner. Men även om någon har sårat dig måste du försöka släppa det för att komma vidare. Överträffa dig själv och visa att du inte är långsint! Troligen blir du bjuden på en fest som öppnar för nya kontakter.

Annons