Lästips: Veckohoroskop Årshoroskop 2024 Stjärntecken Månadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

20 sep, 2024
author Monica Hortell
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 18-24 september 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du överdriver åt alla håll, och det blir en del känslomässig dramatik. Ofta hamnar du i händelsernas centrum mot din vilja. Det är i alla fall en mycket bra vecka för att starta nya jobbprojekt där du själv ska hålla i trådarna.

Oxen

20/4–20/5

Du försöker göra flera saker samtidigt. Det fungerar till en viss gräns, och du får komplimanger för din mångsidighet. Men du kan inte överträffa dig själv hela tiden. Ibland måste du ta det lugnt och bara njuta av det du åstadkommit.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är både vänlig och rättvis, och människor litar instinktivt på dig. Även kärleken får ett lyft. Om du är singel kan det dyka upp någon som du verkligen faller för. Troligen träffas ni ett sammanhang med gemensamma vänner.

Kräftan

22/6–22/7

Du är ambitiös och vill inte slarva ifrån dig något. Vissa saker tar längre tid än väntat just för att du är så noga, men resultaten är värda att vänta på. Du får också tillfälle att undervisa andra i ämnen som engagerar dig.

Lejonet

23/7–22/8

Det verkar som att du står inför ett vägskäl. Ett beslut börjar ta form, men gör inget drastiskt förrän du har diskuterat med nära och kära. Inget är lika bråttom som du tror. Ta dig i stället tid att städa upp bland gamla papper!

Jungfrun

23/8–22/9

Du får fördelar genom andra människor, även ekonomiskt. Det är en bra vecka för att förhandla om avtal och kontrakt. Men det finns tyvärr också en person som försöker intrigera och sprida osanna rykten, och det måste du se upp med.

Vågen

23/9–22/10

Du vill göra mycket och planerar både det ena och det andra, men energin räcker inte till. Du kan bli tvärtrött rätt vad det är, och då bör du inte pressa dig själv. Satsa på lagom med aktivitet och stora doser vila däremellan.

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Dina relationer är nu antingen fantastiska eller jättedåliga, det verkar inte finnas några mellanlägen. Vissa personer försvinner ur ditt liv, och det är bara att acceptera. Du får nya kontakter som kommer att berika dig väldigt mycket.

Skytten

23/11–21/12

Du tar hand om andra och ställer upp på alla tänkbara sätt. Om någon du känner blir orättvist behandlad engagerar du dig och visar en imponerande styrka. Men du är också trött ibland och måste försöka hushålla bättre med energin.

Stenbocken

22/12–20/1

Tempot skruvas upp, och det har du inget emot. Ingen dag är lik den andra. Allt som handlar om studier, information, möten och korta resor är extra spännande. Däremot slarvar du ganska mycket med vanliga enkla rutinuppgifter.

Vattumannen

21/1–19/2

Du vet vad du vill men har svårt att få till det. Ofta står andra människor i vägen, och du blir irriterad. Tänk på något annat ett tag! Öppna konflikter bör du hur som helst undvika, för de skapar osäkerhet och får dig ur balans.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är väldigt kreativ. Plottra inte bort energin på småsaker, utan gör det som är viktigt och se till att göra det bra! Det du presterar nu kan bli viktigt för långtid framöver, även ekonomiskt. En nybekantskap ger goda råd och tips.

Annons