Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

19 jul, 2024
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 17–23 juli 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du är pratsam, nyfiken och duktig på att snappa upp information om de mest skilda ämnen. I diskussioner är du väldigt på hugget, men borde nog också lyssna lite mer på andra ibland. Ett telefonsamtal innehåller goda nyheter.

Oxen

20/4–20/5

Det kan bli en del krångel med tekniska prylar, och när saker fungerar dåligt eller går sönder blir du förstås irriterad. Om du måste köpa något nytt är det bäst att satsa på kvalitet från början, även om det kostar lite mer än du önskar.

Tvillingarna

21/5–21/6

Det är mycket på gång just nu, och du behöver inte ha tråkigt. Men ganska rörigt kan det bli, eftersom allt tycks hända samtidigt. Det mesta blir i alla fall precis som du vill. Du hamnar rätt, även om du inte tror det från början.

Kräftan

22/6–22/7

Du vill göra allt så bra som möjligt. Ibland anstränger du dig för mycket med småsaker, och det tar massor av energi. Men det är viktigt för dig att känna dig stolt över det du gör. Allt beröm från omgivningen ger också en boost.

Lejonet

23/7–22/8

Du tycker om att samla folk runt dig, och på fester blir du medelpunkten. Alla verkar trivas i ditt sällskap. En ny bekantskap vill inleda någon typ av samarbete, men det kan du gärna vänta med tills du har lite mer information.

Jungfrun

23/8–22/9

Du tycker om att iaktta människor och de psykologiska spel som pågår mellan dem. På köpet lär du dig mycket om dig själv. Men du pratar inte så gärna om dina egna känslor, och om någon försöker pressa dig, så drar du dig undan.

Vågen

23/9–22/10

Du är väldigt intresserad av att utbyta tankar och erfarenheter med andra, och du har förmåga att ta till dig det bästa hos varje människa. Även när folk från början drar åt olika håll kan du med din positivitet få dem att enas.

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Du reagerar snabbt och instinktivt när det händer något oväntat. Inget tycks förvåna dig. Det innebär också att människor i din omgivning litar på dig, och att du ibland får dra ett för tungt lass. Glöm inte att du behöver egen tid också!

Skytten

23/11–21/12

Du söker dig till människor som är öppna, generösa och gillar äventyr. Det ligger också romantik i luften. En ny relation kanske inte blir så stabil i början, eftersom du vill vara fri att följa dina impulser, men harmonin ökar med tiden.

Stenbocken

22/12–20/1

Du har många möjligheter. Men risken är att du funderar för länge innan du gör något, och så går chansen dig förbi. Det gäller att vara alert! Du är ju väldigt bra på att uppmuntra och råda andra – tillämpa det på dig själv också!

Vattumannen

21/1–19/2

Det är snabba ryck när du ska göra något. Om andra är lite tröga och långsamma blir du irriterad och har svårt att dölja det. Ett par av dina vänner har lika mycket energi som du, och ni har väldigt kul tillsammans. Åk gärna på utflykter!

Fiskarna

20/2–20/3

Du vill utveckla dina skapande talanger. Allt som talar till fantasin lockar dig, och du försvinner ofta in i din egen värld. När det gäller pengar är du kanske lite slarvig. Håll ordning på plånboken och se till att räkningar betalas!

Annons