Lästips: Veckohoroskop Årshoroskop 2024 Stjärntecken Månadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

18 okt, 2024
author Monica Hortell
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 16–22 oktober 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Allting händer samtidigt, och tempot är högt. Det är knappt så du själv hänger med i svängarna. Men humöret är på topp, och du blir ytterligare peppad av dina vänner. Någon vill ha med dig på en resa, och det bör du tacka ja till.

Oxen

20/4–20/5

Du gillar att analysera och diskutera allt som pågår omkring dig. Ofta förstår du människors beteende bättre än de gör själva, och du hjälper till att sätta ord på saker och ting. Det tycks också vara ett spännande miljöombyte på gång.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du tänker snabbt och lyckas med konsten att kombinera logik och intuition. När någon i din närhet behöver hjälp att lösa ett problem, kan du göra en viktig insats utan att egentligen anstränga dig. Självförtroendet blir allt bättre.

Kräftan

22/6–22/7

Du stressar rätt mycket utan att det leder någonvart. Om du drar ner på tempot blir du faktiskt effektivare och kan få mer gjort! Men veckan innehåller inte bara plikter, tvärtom. En fest eller middag ger nya spännande kontakter.

Lejonet

23/7–22/8

Du står inför en utmaning, och självförtroendet sviktar en del. Det viktiga nu är att vara systematisk, göra en sak i taget och göra den noggrant. Då kommer du att lyckas, även om du verkar ha oddsen emot dig till en början.

Jungfrun

23/8–22/9

Du bearbetar känslor och upplevelser, och gamla bortglömda minnen väcks till liv. Det är viktigt att du pratar med någon du litar på – det gör att din personliga utveckling går snabbare. Ett ekonomiskt samarbete ger goda vinster.

Vågen

23/9–22/10

Känslorna går upp och ner i tvära kast. Du är lättpåverkad och måste försöka undvika allt som drar ner din energi. Dit hör negativa, gnälliga människor som alltid klagar. Umgås inte med personer bara för att du tycker synd om dem!

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Intuitionen är förstärkt, och du vet precis hur du ska agera i olika situationer. Vissa i din närhet krånglar till det för sig men du har koll på allt. Dessutom är du romantisk. Bjud gärna någon du tycker om på en extra god middag!

Skytten

23/11–21/12

Det finns risk för missförstånd och trassel med kommunikation. Fatta inga viktiga beslut om du kan låta bli, särskilt om det är flera personer inblandade. Om du ska ut och resa är det alltid bra att dubbelkolla tider och biljetter.

Stenbocken

22/12–20/1

Alla möjliga människor tar kontakt och vill träffas, och både vänskap och kärlek blomstrar. Dessutom utvecklar du ett nytt intresse som tar mycket tid. Och mitt i trevligheterna blir du påmind om ett oavslutat jobbprojekt.

Vattumannen

21/1–19/2

Du får ovärderlig hjälp med något som kört fast och som du nästan gett upp om. Humöret stiger förstås. Snart måste du dessutom ta itu med helt andra saker som kräver både tid och energi. Planera ordentligt innan du börjar!

Fiskarna

20/2–20/3

Du kan prata med alla slags människor. Eftersom du visar den rätta sortens nyfikenhet, du är intresserad utan att vara påträngande, så tinar folk upp i ditt sällskap. Skulle det bli konflikter griper du in och kan snabbt lösa dem.

Annons