Lästips: Veckohoroskop Årshoroskop 2024 Stjärntecken Månadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

13 sep, 2024
author Monica Hortell
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 11–17 september 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du har mycket praktiskt som måste tas om hand. Det går bra, även om vissa detaljer tar längre tid än du trodde. Dina relationer är harmoniska. Letar du efter en ny kärlek kan det dyka upp någon i ett helt oväntat sammanhang.

Oxen

20/4–20/5

Det blir förändringar på jobbet, och du vet inte vad du ska tycka. Var inte alltför motsträvig – du har faktiskt mycket att vinna på det hela. En ny kollega kan dessutom bli en mycket god vän, och även andra relationer fungerar bra.

Tvillingarna

21/5–21/6

Gräm dig inte över gamla misstag! Du har förhoppningsvis lärt något av dem och kan gå vidare med nya värdefulla insikter. En kort resa tillsammans med vänner ger mycket inspiration, och du lyckas också göra en riktigt bra affär.

Kräftan

22/6–22/7

Du är rastlös och vill hitta nya saker att göra. Kreativiteten visar sig på alla områden, och på jobbet överträffar du dig själv. Visst blir det konflikter när starka viljor kolliderar, men du är smart så det blir som du vill till slut.

Lejonet

23/7–22/8

Du är med om sammanträffanden och möten som känns väldigt speciella och nästan ödesmättade. Det är tyvärr också lite bråkigt på sina håll, men du försöker alltid komma runt det utan att behöva gå in i jobbiga konfrontationer.

Jungfrun

23/8–22/9

Du har mycket som måste sorteras och redas upp. Det blir oroligt eftersom du inte vet hur du ska hinna med. Men det ordnar sig, så du behöver inte stressa upp sig själv. Du kan dessutom glädjas åt ett välbehövligt ekonomiskt tillskott.

Vågen

23/9–22/10

Du är intresserad av människor och ger mycket energi till andra. Dessutom försöker du alltid vara rättvis, och det gör dig populär i alla kretsar. Är du singel kan en stor kärlek komma in i ditt liv, särskilt om du vågar ta egna initiativ.

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Du diskuterar gärna ideal och principer, och du är bestämd i dina åsikter. När människor inte håller med dig blir du närmast förvånad, för du är helt övertygad om att du har rätt. Ett hastigt påkommet miljöombyte blir oväntat givande.

Skytten

23/11–21/12

En vän hör av sig med överraskande nyheter. De kritiska kommentarer du kan ha är det nog bäst att du behåller för dig själv, eftersom dina ord påverkar mer än du tror. Ekonomin går uppåt. En snabb affär ger trevliga extrapengar.

Stenbocken

22/12–20/1

Du råkar ut för en del utmaningar och provokationer som gör att du får svårt att behärska humöret. Men samtidigt är du effektiv och kan genomdriva ett eget projekt som du länge sysslat med. Du ser direkt vad som behöver göras.

Vattumannen

21/1–19/2

Du tycker att en av dina bekanta har fastnat i gamla mönster. Plötsligt tycker ni olika om det mesta, och kanske behöver ni ta en liten paus från varandra. Troligen hittar ni tillbaka till er fina relation när det har gått ett tag.

Fiskarna

20/2–20/3

Flera personer hör av sig och vill prata om viktiga saker som händer i deras liv. Du försöker komma med egna, bra synpunkter. Men du behöver egentligen inte säga särskilt mycket, det räcker med att du lyssnar utan att döma.

Annons