Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

11 jul, 2024
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 10–16 juli 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du hittar ofta på små överraskningar för att glädja andra. Det blir en bra stämning där du befinner dig, och du har lätt för att skaffa nya vänner. På en fest träffar du dessutom en bekant från förr, och starka känslor väcks.

Oxen

20/4–20/5

Du är välorganiserad och effektiv. Saker blir gjorda utan att du behöver ta ut dig, och du får välförtjänt beröm. Men det finns också en person du är osäker på. Där ligger avundsjuka under ytan, så du måste vara lite på din vakt.

Tvillingarna

21/5–21/6

Saker och ting blir inte som du tänkt. Gräm dig inte över det, utan försök gilla eller åtminstone acceptera läget. Din kreativitet stärks när du får lugn och ro, så om du känner dig rastlös är det bra att meditera eller lyssna på musik.

Kräftan

22/6–22/7

Du kan hantera alla slags människor och lyckas ofta hantera konflikter med hjälp av diplomati och charm. Ett samarbete som involverar pengar blir givande. Det är också ett miljöombyte på gång, och det blir oväntat händelserikt.

Lejonet

23/7–22/8

Du är öppen och social, och din utstrålning attraherar många. I kärlek tar du gärna egna initiativ, och är du singel träffar du någon som har det du söker. Men du har ändå svårt att satsa på allvar – du vill ha alla dörrar öppna.

Jungfrun

23/8–22/9

Du håller dig ofta i bakgrunden och låter andra ta plats. Ändå är du väldigt aktiv och drar i alla möjliga trådar för att få saker att fungera. Låt inte andra ta åt sig äran av det du gör – du förtjänar både uppmärksamhet och beröm!

Vågen

23/9–22/10

Du väntar på att det ska hända något men vet inte riktigt vad. Eftersom du inte vill ta risker, så är du försiktig i överkant. Nu kan du i alla fall glädjas åt att en vän hör av sig med intressanta förslag. Säg inte nej, utan var öppen!

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Du suger åt dig alla intryck och blir mer än vanligt påverkad av omgivningen. Stress och trängsel gillar du inte, men frisk luft och natur är som balsam för själen. Har du trädgård eller balkong bör du ägna lite extra tid åt dina växter.

Skytten

23/11–21/12

Du är envis och målmedveten. Eftersom du är beredd att anstränga dig lite extra når du bra resultat, och självförtroendet ökar förstås. Vissa tror att du bara har tur, men så enkelt är det inte. Fortsätt på din inslagna linje!

Stenbocken

22/12–20/1

Du har bra energi och satsar stort på jobb och andra aktiviteter. Ju fler egna initiativ du tar, desto bättre fungerar det. Däremot bör du vara försiktig med att kritisera andra. Ett förfluget ord kan dessvärre leda till stor missämja.

Vattumannen

21/1–19/2

Du är intresserad av människor och blir lätt förälskad. Och du föredrar att vara den som själv tar initiativen, både i kärlek och på andra områden. Dessutom är du lojal och hjälper dina vänner med alla möjliga praktiska uppgifter.

Fiskarna

20/2–20/3

Frågor som rör hälsa och friskvård blir viktiga. Du börjar tänka i delvis nya banor och märker att det finns mycket spännande information att ta del av. Veckan är också bra för att städa, röja och sortera i förråd eller garage.

Annons