Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

02 aug, 2024
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 31 juli–6 augusti 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du tröttnar snabbt på det som känns vanligt och vardagligt. Nu söker du mer fest, nöjen och upplevelser som ger kickar. Det går åt en hel del pengar när du sätter guldkant på tillvaron, men du har bra koll och klarar dina utgifter.

Oxen

20/4–20/5

Du är ambitiös och sätter upp nya mål för dig själv. Oavsett vad det gäller vill du göra det så bra som möjligt. Det lyckas till och med bättre än du tänkt. Och när folk undrar hur du bär dig åt, delar du gärna med dig av goda råd.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du ser möjligheter där andra tvekar. Ofta bara gör du saker utan att planera så mycket, och du tänker att allt kommer att ordna sig på bästa sätt. Folk tycker du är spännande att umgås med eftersom det alltid händer mycket runt dig.

Kräftan

22/6–22/7

Det finns en person i din närhet som mår ganska dåligt, och du känner dig manad att göra något. Men du får samtidigt inte gå på för hårt eller bli påträngande, för då skapar du motstånd. Takt, finess och lyhördhet är vad som behövs!

Lejonet

23/7–22/8

Du trivs när du har folk omkring dig, och du anstränger dig verkligen för att komma överens med alla. Ett uppdragi eller för en grupp blir krävande men intressant. Du kan påverka och styra på ett effektivt men diskret sätt.

Jungfrun

23/8–22/9

När du har en idé eller åsikt vill du förmedla den till alla omkring dig, och du är väldigt intensiv. Du är bra på att övertyga och övertala andra, kanske orkar de helt enkelt inte stå emot. Du får som du vill och känner dig nöjd.

Vågen

23/9–22/10

Du har förhöjd intuition och känner ofta på dig vad som ska hända. Tyvärr trycker du ofta undan dina aningar och ingivelser, eftersom du har så mycket annat att ta hand om. Det kan leda till felaktiga beslut, så lyssna mer inåt!

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

De människor som kommer ini ditt liv nu blir viktiga för din utveckling. Även ekonomiskt har du nytta av samarbeten. Men tempot är högt och du stressar mycket, så glöm inte bort att ta ett djupt andetag och gå ner i varv emellanåt.

Skytten

23/11–21/12

Du är intensiv och gör ett starkt intryck på alla du möter. Du har också dina egna idéer om saker och ting, en förmåga att se oväntade infallsvinklar, vilket många tycker är spännande. I förhandlingar och diskussioner lyckas du bra.

Stenbocken

22/12–20/1

Det är dags för något helt nytt, och du har massor av idéer som du genast vill genomföra. Vissa tycker nog att du har för bråttom, men du är trött på sega kompromisser. På jobbet är du effektiv, målmedveten och väldigt framåt.

Vattumannen

21/1–19/2

Du har en hel del tur i avgörande lägen, och även i kärleken råder harmoni. Men du oroar dig ofta för pengar och har ett stort behov av att få mer kontroll på det området. En nära vän ställer upp med värdefulla synpunkter och råd.

Fiskarna

20/2–20/3

Glöm inte bort att ringa de viktiga samtal som står på din lista! Det finns också flera personer i din närmaste omgivning som kräver extra uppmärksamhet. Praktiska rutiner kanske inte hinns med, men det får du försöka stå ut med.

Annons