Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

26 jul, 2024
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 24–30 juli 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du är optimistisk och ser nya möjligheter i allt som händer. Detaljer är dock inte din starka sida. Du ser allt i stort och har full fart framåt, och då är det svårt att ha koll på varje småsak. Ett miljöombyte ger värdefulla kontakter.

Oxen

20/4–20/5

Det handlar mycket om pengar nu. Du har sinne för affärer och gör en bra investering. Och du är inte småsnål utan tycker också om att glädja dina närmaste med gåvor och andra överraskningar. I kärleken är det lugnt och harmoniskt.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har mycket energi och vill alltid vara igång med något. Resor fungerar utmärkt, och du backar inte för lite strapatser. Du har också lätt för att ta ledningen i olika sammanhang, även när det är många människor inblandade.

Kräftan

22/6–22/7

Du känner inte att allt måste vara på ett visst sätt, utan du tar saker som de kommer. Det är bra att hushålla med energin och låta nya projekt anstå ett tag. Allt blir som det ska, även om du just nu inte vet exakt hur det ska gå till.

Lejonet

23/7–22/8

Du har stark utstrålning och ett bra självförtroende. Inget känns omöjligt. Det som startar nu blir gynnsamt för dig på både kort och lång sikt. Du har dessutom förmåga att uppmuntra andra, så de vågar överträffa sig själva.

Jungfrun

23/8–22/9

Du är bra på att ordna och organisera. Och helst vill du bestämma allt själv. Om andra lägger sig i blir du bara osäker. En utflykt du sett fram emot blir äntligen av, och den bjuder på en del spännande möten och oväntade upplevelser.

Vågen

23/9–22/10

Du engagerar dig i frågor som rör etik, moral och livsåskådning. Gå gärna med i en grupp eller förening som delar dina värderingar, och där du kan diskutera fritt. Det skulle också vara bra rent socialt och vidga din bekantskapskrets.

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Det är lite antingen eller för dig nu. Det blir svart eller vitt, saker ställs på sin spets. Vissa beslut måste fattas, men du kan ändå inte stressa fram något. Det kan vara känslomässigt utmattande att inte ha total kontroll.

Skytten

23/11–21/12

Det är svårt att koppla av, eftersom det händer något hela tiden. Som tur är handlar det om roliga saker, så humöret är det inget fel på. Din kreativitet utvecklas hela tiden, det går framåt i kärleken, och nya idéer om jobb ser dagens ljus.

Stenbocken

22/12–20/1

Du läser av andra människor och förstår deras behov, ibland innan de gör det själva. Det innebär också att många anförtror sig till dig. De känner sig sedda och vågar öppna sig. Ett ekonomiskt samarbete ger också bra resultat.

Vattumannen

21/1–19/2

Du vet att det behövs förändringar i ditt liv. Men du vill samtidigt ha det lugnt och slippa ta tag i en massa utmaningar. I ditt inre pågår dock en viktig process. Idéer, tankar och drömmar bearbetas, och det måste få ta sin tid.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har mycket hemma som måste göras. Även om det tar emot till en början går det snabbt när du väl kommer igång. Du hinner med att träffa folk också. Många hör av sig och vill umgås, och troligen får du ett oväntat besök dessutom.

Annons