Lästips: Veckohoroskop Årshoroskop 2024 Stjärntecken Månadsstenar

Astrologen Monica: Så blir din vecka

16 aug, 2024
author Monica Hortell
Monica Hortell
Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 14–20 augusti 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Roliga möten med vänner förgyller veckan. Du får många komplimanger och bekräftelse för att du är den du är, och det är förstås bra för humöret. Ekonomin är däremot aningen ansträngd. Du får snarast se över vilka utgifter du kan dra ner på.

Oxen

20/4–20/5

Förnuft och känsla drar åt olika håll just nu. Försök ta det lugnt och vänta tills du vet vilket håll du ska gå åt. Allt kommer att klarna snart. Passa gärna på att skriva brev eller mail till personer som väntar på att du ska höra av dig.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har bra energi och många idéer. Men ofta när du ska göra något hakar det upp sig i sista minuten. Det beror i regel på saker du inte kan påverka, och du blir frustrerad. Se till att ha goda tidsmarginaler och en stor dos tålamod!

Kräftan

22/6–22/7

Veckan är bra för att röja och rensa i skåp och förråd. Du mår bra av att göra dig av med sådant som du inte längre bryr dig om och knappt vet att du har sparat. Även om det tar emot till en början känns det befriande efteråt.

Lejonet

23/7–22/8

Det händer mycket i din bekantskapskrets. Vissa blir osams om småsaker, andra blir förälskade i varandra. Relationer förändras i grunden. Du iakttar allt som sker och blir ofta förvånad. Du får också ett intressant meddelande per post.

Jungfrun

23/8–22/9

Du är rädd för att såra människor, så du tänker noga innan du pratar. Det kan göra att du uppfattas som reserverad, fast du bara är hänsynsfull. En person som länge varit intresserad av dig försöker ta kontakt på ett nytt sätt.

Vågen

23/9–22/10

Du är hjälpsam och försöker alltid finnas till hands när det kör ihop sig för andra. Det uppskattas verkligen, kanske mer än du tror just nu. Samtidigt har du egna viktiga projekt att ta hand om, och det får du inte glömma bort!

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Du vill utveckla dina skapande talanger och går gärna kurser av olika slag. Även din andliga sida tar stor plats. Sammanhang med stress och mycket folk undviker du helst, för du vill inte behöva hantera så många intryck samtidigt.

Skytten

23/11–21/12

Du blir rastlös om du inte har något att göra, så du hittar på ständigt nya aktiviteter. Folk omkring dig hakar gärna på, och du blir ofta den naturliga ledaren. Bäst trivs du med kreativa människor som är yngre än du själv.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är intresserad av hälsofrågor och vill lära dig så mycket som möjligt. Kanske planerar du att lägga om kosten, och det är i så fall helt perfekt att börja nu! På jobbet är du effektiv i korta ryck, men kom ihåg att vila mellan varven!

Vattumannen

21/1–19/2

Du är på ett märkligt humör och gör eller säger saker som ingen väntar sig. Ofta vill du rentav chockera, särskilt när du tycker att människor har fastnat i vissa mönster. Du är också kreativ och bra på att hitta nya lösningar på problem.

Fiskarna

20/2–20/3

Just nu trivs du inte så bra med rutiner och vardagsplikter. Hellre drömmer du dig bort till nya miljöer och mer spännande händelser. När det gäller pengar måste du vara på din vakt, annars kan du bli lurad av en oärlig person!

Annons