Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop
Brand logo

Astrologen Monica: Så blir din vecka

26 apr, 2024 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Astrolog Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du är vaken och framåt, beredd att agera och ta de chanser som kommer. Ju mer du vågar skilja dig från mängden och gå egna vägar, desto bättre blir det. Om du däremot försöker anpassa dig till andra tappar du fokus och det låser sig.

Oxen

20/4–20/5

Du har massor med idéer, och dessutom kommer andra med diverse roliga förslag. Det som startar nu går dock inte lika smidigt som du tror, så det är bra om du inte tar på dig så mycket. En sak i taget fungerar som vanligt bäst.

Tvillingarna

21/5–21/6

Någon försöker påverka dig att ändra åsikt i en viktig fråga. Det blir laddat mellan er eftersom du inte alls är beredd att ge vika. Läget är låst. Det bästa är om ni pratar om annat och tillfälligt glömmer alla principfrågor!

Kräftan

22/6–22/7

Ditt självförtroende stärks eftersom du får tillfälle att göra saker du verkligen är bra på. Dessutom fungerar dina relationer med vänner och kollegor utmärkt. Du lär också känna nya människor tack vare att du vågar ta egna initiativ.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du väger för och emot innan du fattar beslut. Det tar lite tid men blir rätt i slutänden. Det finns också personer i din närhet som behöver någon som lyssnar på dem, och där kan du göra en stor insats om du är lugn och tålmodig.

Jungfrun

23/8–22/9

Du är utåtriktad och umgås med både gamla och nya vänner. Blir det konflikter så hittar du snabbt en acceptabel kompromiss. Det ligger också romantik i luften, och är du singel kan passionen drabba dig som en blixt från klar himmel!

Vågen

23/9–22/10

Du försöker lösa ett problem, men det vill inte riktigt lossna. Tankarna snurrar i samma banor hela tiden. Pröva att göra något helt annat ett tag – det är inte slöseri med tid utan kan tvärtom vara nödvändigt för att komma vidare.

Skorpionen

23/10–22/11

Nu är det dags att avsluta en uppgift du började med för ett tag sedan. Det kommer att gå fint, och du blir väldigt nöjd efteråt. Det flyter också på bra i ditt sociala liv. Du träffar trevliga människor och har kul på fester.

Skytten

23/11–21/12

Ekonomin är ansträngd, och du blir lite orolig. En planerad utgift måste skjutas upp, och du kan inte vara lika generös mot andra som du vill. Men du har flera bra idéer om hur du ska få in pengar, och det finns anledning till optimism.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Mycket ska ordnas, och du tar tag i alla lösa trådar utan att tveka. Du hinner också ägna dig åt familjen och släkten, och rent känslomässigt är det intensivt. En yngre person har intressanta saker att berätta, och era samtal är givande.

Vattumannen

21/1–19/2

Du vill att dina åsikter ska nå fram till människor, och du tar ofta humorn till hjälp. Det är också en bra period för att starta nya praktiska projekt. Om du drar upp tydliga riktlinjer kommer fler än du tror att vilja hjälpa till.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är efterfrågad just nu. Folk kontaktar dig och vill att ni ska träffas, och du får beröm för det du gör och säger. En hel del romantik blir det också. En fest som du först inte känner för visar sig bli lyckad på alla sätt och vis.

Annons