Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: Pyssel med papperPyssel för barnSkapa med leraFörvandla denna loppisfynd

Påskpyssel med papper – fint i pastell

20 jan, 2022 
Tina Gustafsson
Söta påskkort i pastell, diy
Gör en fin påskhälsning till någon du vill glädja.
Gör någon glad med ett fint kort eller en påskpresent. Med våra rara påskharar, färgglada blommor och ägg går det lekandes lätt.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Påsken går i härligt glassiga färger och det är en tacksam högtid för pyssel med hela familjen. Skriv ut vår mall och gör fina kort, paket och godispåsar som pryder hemmet. Ett perfekt pyssel för såväl liten som stor.

Köp enfärgade kort och dekorera med söta motiv. Extra fint blir det om du använder lite tjockare fästkuddar att fästa något motiv med, så du får en 3D-effekt. Dubbla kort kan du köpa här (reklamlänk) och fästkuddarna hittar du här (reklamlänk) på Skapamer.se.

Godispåse med påskhare i papper
Ett sött alternativ till påskägget.

Sött till godis

En vit papperspåse blir raraste godispåsen dekorerad med blommor och en påskhare. Klipp ut motiven och limma fast med papperslim. Ännu sötare blir det ifall du klipper ut en blomma som du stansar hål i, knyter fast i ett tunt sidenband och klämmer fast i toppen med hjälp av en tvättklämma samtidigt som du försluter påsen. Vi målade tvättklämman med rosa hobbyfärg för att den skulle passa in bättre. Du kan köpa påsar här (reklamlänk) på Skapamer.se.

Annons
Paket dekorerade med påskmotiv
Påskpaketen blir extra fina med blommor, ägg och påskharar.

Äggsta fint

Ett enkelt paket, inslaget i färgglatt papper, blir extra fint med blommor, blad och ett påskägg. I många affärer, som till exempel Lagerhaus, kan du köpa fina askar att dekorera. Då får du hållbara paket som du kan plocka fram år efter år.

Kopiera av figurerna, klipp ut och limma fast på dina kort eller paket. Det kan vara lite svårt att klippa ut precis intill mallarna, men lämna en liten vit kant så går det lättare. Det blir bara en söt detalj.

Annons

Fler kul idéer

  1. Klipp ut figurer och sätt fast på ett sidenband med hjälp av tvättklämmor. Girlangen blir söt på väggen i påskhemmet.
  2. Klipp ut blommor och klistra på ditt påskägg i papp för att förnya det och fräscha upp det.
  3. Klipp ut figurerna och strö ut över bordet som en fin dukningsdetalj.

Du hittar mallen här som PDF eller här nedanför som bild att spara ner.

Mall på påskharar, ägg, blommor och blad
Så gör du drinken Grown-up hot chocolateBrand logo
Så gör du drinken Grown-up hot chocolate
Annons
Annons